2777
2789
عنوان

کیا باردارن و سرما خوردم الان

129 بازدید | 19 پست

من یکمی گلوم انگاری درد می‌کنه 

یکمم خارش داره 

اطرافیانم همشون مریض شدن آخر ویروسشونم به من بدبخت منتقل دادن 

منم آدمی هستم که تا قوی ترین دارو هارو نخورم خوب نمیشم 

تقصیر خودم شد باید واکسن میزدم 

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اکسپکتورانت بخور 

من حامله بودم شدیدا سرماخوردم 

دکتر بهم اکسپکتورانت داد

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک

ماه چندم هستی . خودتو سرزنش نکن . دیگه ویروسه همه میگیرن . من که ماه سوم خیلی سرما خوردم . یه هفته کشش دادم تو خونه با اب میوه اینا هوب بشم . بدتر شدم . سرفه های وحشتناک . اخر رفتم دکتر بستریم کرد کلیم دعوام کرد چرا روز اول نیومدی . برو متخصص داخلی یا عفونی فورا

اسی پیاز با غذا بخور میوه های که ویتامین سی دارن استفاده کن مثل کیوی و پرتقال اینا خوبه 

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

رفتین دکتر چیا داد دارو اصلا با خوردن دارو ها خوب شدین یا نه؟

ب من استامینوفن داد هر هشت ساعت 

سیتریزین داد شبی یکی گفت اگر آبریزش زیاد داشتی روز هم میتونی بخوری 

ی شربت برای گلو داد ک عالی بود مخصوص دوران بارداری اسمش سیم پرگناکلد 

بدن درد و لرز هم داشتم ی سرم زد در جا خوب شدم 

منم گلوم تحریک میشه ازصبح قلقلک میخوره وقتی نفس میکشم حرف میزنمنمیدونم ازچیه

منم فقط همون خارش و دارم یک طرف گلومم درد می‌کنه ولی فک کنم درد گلوم از پاره شدن لثم باشه چون دندون عقلم داره میزنه بیرون

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

منم فقط همون خارش و دارم یک طرف گلومم درد می‌کنه ولی فک کنم درد گلوم از پاره شدن لثم باشه چون دندون ...

چرانرفتین دکتر

شمافرق میکنین. حالامن مجردم 

لطفا برای باز شدن بختم و ازدواج خوبم دعا کنید🥺🙏
ب من استامینوفن داد هر هشت ساعت سیتریزین داد شبی یکی گفت اگر آبریزش زیاد داشتی روز هم میتونی بخوری ی ...

شربت روزی چندباره؟

از دکترم اجازه بگیرم بخرم تا بدتر نشدم ؟

یا برم از دکتر عمومی بپرسم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

ماه چندم هستی . خودتو سرزنش نکن . دیگه ویروسه همه میگیرن . من که ماه سوم خیلی سرما خوردم . یه هفته ک ...

برم دکتر داخلی؟ یا دکتر زنان خودم؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼