یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
ببین داداش گلم اگه خانمت خانم خوبیه برین پیش مشاور و روانشناس زندگیتونو درست کنین اونم زنه از شما م ...
خانم خوبیه ولی من از قبل اون دختره دوست داشتند نگذاشتن به هم برسیم بین ما کات شد بعدش ازدواج کردم اصلا نمیتونم اون محبت اون علاقه اون ذوق و شوق رو داده باشم بچه بودم هنوز الانم سن زیادی ندارم ولی اگه به الانم بود پاس وایمیستادم
چیکار کنیم خب وقتی زندگیم همش شده کسالت همش شده فکر و ذکر اون دنبال یه روز یه موقعیت که با اون بریم ...
حس خوب و شور و احساس واسه مرد متاهل کار درستیه آیا؟؟؟؟؟ کدوم عقل و منطق سالمی اینو میپذیره؟ پس اون آدم عاقل و منطقی نیس پس بعدا هم باید ازش انتظار رفتار غیرعقلانی داشته باشی. کار شما و پارتنرت الان خیانته پس اگه الان خیانت کردین چه تضمینی هس ک بعدا به هم هم خیانت نکنید و بازم توجیه کنید؟؟؟؟
بیچاره خانمت ای کاش زودتر طلاقش بدی راحت شه بهش خیانت میکنی میگی چون طلاق عاطفی گرفتیم بعد میگی اون ...
بحث این نیست چون زنه میگم اصلا نسبت به هم سرد و بی روح هستیم گناه من چیه چون مرد هستم باید تحمل کنم کسی از مرد انتظار عشق و احساس ندارن من زندگیم رو با اون دختره میخواهم بسازم