2777
2789
عنوان

دلیل چشم چران بودن زنان متاهل💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 12938 بازدید | 423 پست
من به خودم میرسم همیشه شیکم سرتر از شوهرم ولی شوهرم هم خوبه جذاب هرچند بخاطر زبون باز بودنش که جلب ...

چی بگم والا

میخواستی بپرسی چرا اینجوری نگاش کرده بودی رنگت قرمز شده بود 

واقعا معذرت میخوام این میگم من شوهرم هر روز رابطه دوس داره و هست ولی کثافت سیر مونی نداره  چشمش ب این ور اون ور  چندین سال ازدواج کردیم من که همیشه نفریتش میکنم چون هیچ عشقی تو زندگی ما نیست رابطه اولویت اول اخر شوهرمه. اگر راهی برای کم کردن میل جنسی دارید بگید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بعضی از زن ها هرزه نکسی که توی موقعیتش قرار نگرفته نمیتونه درک کنه استارتر چی میگه. جاریم که حدود ۱۴ ...

کسی که دیگه این مدلی لباس میپوشه مذهبی نیست برو ویژگی آدمای مذهبی واقعی را با خودت مرور کن حتی خودت هم مذهبی نیستی 

حالم ازتیترت بهم خورد بفهمید چی بگید

عزیزم دمیترون بخور تهوع نگیری.

هرکاری اسمی داره و به چشمی که هرز بگرده میگن هیز یا چشم چران.

زن و مرد هم نداره.ا

ون خانومی که اینقدر بی‌حیا زل زده ب یه مرد واقعا مستحق همین تیتر و لقب هست.

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.
شوهرم قبل این که بیاد خونه همیشه چت ها زنگ ها پاک میکنه

تو خونست چی چکش کن ببین به کسی پیام نمیده مشکوک نیست، یهو مثلا گوشی دستش باشه یه پیامو بخونه لبخند ضایع بزنه، خودت دیگه بهتر میدونی

بعضی از زن ها هرزه نکسی که توی موقعیتش قرار نگرفته نمیتونه درک کنه استارتر چی میگه. جاریم که حدود ۱۴ ...

چقد ادم بیشعور و بی شخصیتیه اینا ذات ندارن حداقل همسرت باید بخاطر داداشش کمتر محل این خانم بده 

همین گفتم زد دهنم که تکرار نکن

حواست بهشون باشه 

اگر بازم بحث این موضوع وسط اومد تهدیدش کن  بهش بگو اگر بفهمم کوچکترین کار خطایی کردی ابرو و حیثیتت خودت و اون زن تو کل فامیل میبرم 

حواست بهشون باشه اگر بازم بحث این موضوع وسط اومد تهدیدش کن بهش بگو اگر بفهمم کوچکترین کار خطایی کرد ...

بهش گفتم اون زنه خیلی ببخشید اندازه گوه منم نیست  والا اونجا خون ب پا میکردم هیچ حرفی نزد خوابید 

بهش گفتم اون زنه خیلی ببخشید اندازه گوه منم نیست والا اونجا خون ب پا میکردم هیچ حرفی نزد خوابید

عزیزم اینایی که ذات خراب دارن که دیگه دنبال ظاهر نیستن به چیز دیگه فکر میکنن 

بعضی مردا دیدم زناشون مثل فرشته هستن اما با زشت ترین زن به خانمشون خیانت میکنن