2777
2789
عنوان

دلیل چشم چران بودن زنان متاهل💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 10798 بازدید | 404 پست
وای مهمون داشتیم .من خیلی اعصابم خورد بود و ذهنم درگیر ..این مواقع هم خیره میشم بیجا.شاممو خوردم سرس ...

وای طفلی پسره 😂😂😂 تو چقدر شبیه منی 

منم خیره‌میشم نمیفهمم 

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم کنار خواهر شوهرم زندگی میکنه عروسش خواهر شوهرم همش دعوت میکنه که بریم خونشون

اه کفرم دراومد 

یعنی به دایی شوهرش چشم داره 

زنیکه چندش

من جات باشم یکم قضیه رو ناموسیش میکنم همه خودشونو جمع میکنن و درنهایت قطع رابطه

هوا دچار غم است🥀انسان دچار تحمل🥀                                                                                                              آخر یه شب این گریه ها سویِ چشامو می بره🍂                                                                                                                   ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

یعنی نگاه هاش عادی بود بی منظور دقیقا ۵ماهی میشه اینطوری شده متاسفانه شوهرم ی کاری میکنه همه بهش تو ...

خب پس مشخص شد علت نگاه ها چیه 

پس نه اون زن هرزه ست نه چیزی 

شوهرت ادا درمیاره و بقیه نگاه میکنن

ازین خانما زیاد هست .بالاخره شما نسبت به شوهرت شناخت داری دیگه و اعتماد داری حتما.ولی بازم از این خا ...

این خانم اصلا باهام صمیمی نبود دقیقا از وقتی که ب شوهرم زل میزنه هام صمیمی شده

از این که بینشون چیزی پیش بیاد دختره خییلی کرمی هست

مشخص دختره خوشگله 

راست گفتن خوشگلی برای یه عده دردسر میشه 

استارتر نگاه های اون از سر قصد و غرض نیست خودت هم خوب میدونی وقتی یکی تو جمع خود نمایی میکنه همه نگاهش میکنن و شوهرت خود نمایی میکنه اونم مثل بقیه نگاهش میکنه

وای طفلی پسره 😂😂😂 تو چقدر شبیه منی منم خیره‌میشم نمیفهمم

😂😂😂قشنگ از جو خارج میشم.

ببین دوماع پیش با تور رفتم قشم .توی کافه ی تور دیگه هم بود با لیدرامون اشنا بودن لیدرشون.

اوتجام باز از جو خارج شدم نگو ب لیدره اونا خیره شدم.

بعد فکر کن هفته پیش پسره رفته از عکس پروفایلم پیجم و پیدا کرده.پیام داده ک اتفاقی افتادع بود بمن خیره شده بودی؟ من متاهلما.

گفتم گمشو گوزو بعد یک ماه کرم داری

متاسفانه عروس خواهرشوهرم هست مجبوریم رفت آمد کنیم هربار بریم اونم اونجاس هر ۳ماه یک بار من برام مهم ...

خاک به سرش به دایی همسرش اینجوری نگاه میکنه زنیکه هرز بی شخصیت