2777
2789
عنوان

کیا ارادشون قویه

45 بازدید | 4 پست

تصمیم گرفته بودم از یکم دی تغییر کنم 

رژیم بگیرم سبک زندگی سالم داشته باشم درس بخونم زبان بخونم ولی دیشب دیر خوابیدم امروز صبح ساعت ۷ از خواب بیدار شدم تند تند لباس پوشیدم یک کیک خوردم رفتم مدرسه نه ضد آفتاب‌ زدم نه موهامو شونه کردم 

خاک تو سرم عرضه هیچی رو ندارم 🤬😖🤦‍♀️

الان یه دختر چاق و زشت و بدترکیب و بی عقل و تنبلم که فقط میخوابم 

البته نمره هام تا حالا همش بالای ۱۸ بوده از لحاظ درسی تنبل نیستم از جهات دیگه تنبلم خدایی درسام رو خوب میخونم کم کاری نمیکنم همیشه بالاترین نمره کلاس هستم ولی واقعا خب خودم هم مهمم روحیه ام هم مهمه ظاهرم هم مهمه سلامتیم هم مهمه 

هرروز از استرس درس گرسنه و تشنه پا میشم میرم مدرسه تا ۳ ظهر بعد میام خونه اندازه خرس میخورم باز میگیرم میخوابم یعنی وضعیتم افتضاحه 

چجوری یکم اراده کنم تغییر کنم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

۱۵ سالمه دهم انسانی ام

گلم خیلی خوبه که درسات قویه و نمره های خوبی میاری این خودش یه پوعنه هزار درصد مثبته

حالا که تصمیم گرفتی روتین زندگی تو تعقیر اساسی بدی اول اینکه به زبون نیار و رو کاغذ بنویس بعد شروع کن استارت شو بزن 

اول گوشی رو بزار کنار اینم بدون تعقیرات یک شبه حاصل نمیشه باید کم کم و پله پله بری جلو تا تعقبر اساسی کنی پس اولین شروع باید این باشه که گوشی رو تایم شو کم کنی و شبا هم حتما زود بخوابی

یاد باد آن روزگاران🍁🍂                                            👈کاربر قدیمی🦋                                                     تعلیقی💔

عشق ورزیدن به خودت هم خودش یک تعقیره بسیار موثر و اساسی هستش و تو رو هرچه سریعتر به اهدافت میرسونه

تو وقتی خودتو دوست داشته باشی همه چی حله پس بخواه👑🤌

خواستن توانستن است از هیچی نترس و استرس هیچی رو نداشته باش چون اصلا نیازی نیس به استرس و عجله فقط بخواه همین این رمز موفقیت تو در هر کاری است..

یاد باد آن روزگاران🍁🍂                                            👈کاربر قدیمی🦋                                                     تعلیقی💔