2777
2789

من روز پنجم پریودم که دیگه در حد لک میومد دوتا قرص ال دی خوردم دیگه نخوردم پس فرداش دوباره خونریزیم شروع شد به مدت چهار پنج روز خون میومد ولی نه زیاد،الان یک هفته از موعد پریودم گذشته ولی هنوز نشدم بیبی چک هم می‌زارم منفیه،امکان داره بخاطر همون قرصی باشه که ماه قبل روز پنج پریودم خوردم؟

اصلاح سبک زندگی کن

یعنی چی

تنقلات . چیمپس و پفک و شکلات و لواشک بازاری اصلا نخور 

روغن استفاده نکن تو غذات و روغن کنجد بریز

ورزش کن باشگاه برو

اب خیلی بخور

هروز یا یک روز در میون حمام برو موهاتو حتما خشک کن با سشوار ک سرما نخوری

هروز شورتت رو عوض کن و در روز دو بار عوض کن شورتت رو 

بدنت رو گرم نگه دار فلفل رو بیار تو غذات توی زمستون هم ی شال ببند ب کمرت یا ی پتو بنداز رو خودت ک بدنت یخ نکنه

استرس نداشته باش چون استرس خودش باعث هزارتا مریضیه و سمه

توی خونه نیازی نیست لباس زیر بپوشی

فست فود و پنیر پیتزا نخور 

شلوار تنگ هم نپوش خودش عامل نازایی چون ب دستگاه تناسلی فشار میاره

برای لاغری هم غذاتون رو نصف کنید و بخورید یعنی همه چی ها حتی یه بستنی رو نصفش رو بخورید نه کامل

برای دختر دار شدن خوراکی های با طبع سرد بخورید و خانم تو رابطه ارضا نشه

برای پسر دار شدن خوراکی های با طبع گرم بخورید و ماست و دوغ تا ی مدت نخورید و خانم توی رابطه زودتر از مرد ارضا بشه و بعد مرد

و این نکات اگه از طرف هر دو نفر رعایت بشه خیلی خوبه و بهتره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

می‌خواستیم بریم مشهد خوردم که بند بیاد اما بهم نساخت و حالم به شدت بد شد،الانم یک هفته از موعدم میگذ ...

من پریود نمیشم چندماهه عقب انداختم خواستم ال دی بخورم که پریود شم نمی‌دونم چیکار کنم😕

چرا تو پریودیت خوردی؟؟

دیگه در حد لک شده بود و می‌خواستیم بریم مشهد،خوردم که بند بیاد ولی خیلی حالمو بد کرد دیگه نخوردم،خ.نریزی که در حد لک شده بود دوباره شدت گرفت و پریود شدم،الان بخاطر همینه که نمیشم؟

دیگه در حد لک شده بود و می‌خواستیم بریم مشهد،خوردم که بند بیاد ولی خیلی حالمو بد کرد دیگه نخوردم،خ.ن ...

ال دی ک پریودو قطع نمیکنع 

تازه اگر از نظر شرعی میخوای بدونی هر ماه چند روزه پریود میشی؟ مثلا ۷ روزه میشی دیگ دورع ات همونه چ قطع بشه خونریزی یا لکه ت چه قطع نشه زیر ۷ روز پاک نمیشی و غسلت قبول نیس

ال دی قرص هورمونیه سرخود اصلا نخور قبلش دکتر زنان میرفتی

ال دی ک پریودو قطع نمیکنع تازه اگر از نظر شرعی میخوای بدونی هر ماه چند روزه پریود میشی؟ مثلا ۷ روزه ...

رفتم داروخونه اونجا بهم گفت ال دی بخوری نمیاد دیگه،ولی انقد که حالمو بد کرد تا دم مرگ رفتم،غرداش دیدم دوباره خونریزیم زیاد شد تا چهار پنج روز،الانم یک هفته از موعدم میگذره،امکان داره واسه همون باشه؟

میترسم ضرر و عوارض داشته باشه بنظرت بخورم

من که خوردم با اینکه پریودم در حد لک بود دوباره زیاد شد،پارسال هم وسط سیکلم خوردم یدونه قطع که کردم دو روز بعدش شدم