2777
2789
عنوان

خوشبحال اونایی که شوهر هاشون پزشکه

| مشاهده متن کامل بحث + 3641 بازدید | 174 پست
سایت های مختلف که بالاترین درامد ها رو میگنمصاحبه و ویدئوهای مهاجرای ایرانی مثلا جراح اورولوژی تو ام ...

بیشترین درامد رو مدیرا دارن 

مهاجرای ایرانی هم چون تخصصشون رو اکثرا اونجا میگیرن 

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یعنی دکتری ک حیا داشت

قطعا همینطوره 

تو هر قشری همه جور آدمی هست 

منتها همون با حیا هم باید یه سری موارد رو بگذرونه جزو کارشه بالاخره

تو را آنگونه می خواهم که شاهی سرزمینش را*شبیه مومنی دل کنده از دنیا که دینش را❤️ یه آذر ماهی جیگر 🫠😜مشاوره میدم به بچه های تجربی برای کنکور خواستید تگم کنید 🌟🌟مطمئنا حاضر جواب تر از من پیدا نمیشه جایی برای حاضر جوابی موندید بیاید بگم چی بگید 😆

مهندس نفت و برق یا هر مهندسی اگه تو‌شرکت کار کنه درامد ثابت داره کی گفته درامدشون از پزشکا بیشتر؟ یه ...

مهندسی ک خودش پروژه میگیره

مدیر عامله

شرکت داره

تیم یا مجموعه داره

با کشورای خارجی کار میکنه

میدونی چقدرررررر درامدشه؟؟؟؟؟؟؟

😘Thanks GOD 
مهندسی ک خودش پروژه میگیرهمدیر عاملهشرکت دارهتیم یا مجموعه دارهبا کشورای خارجی کار میکنهمیدونی چقدرر ...

چند درصد از پسرای مهندس ۲۸ ساله اینی هستن که تو گفتی؟ تو جامعه امروزی

ایشون جهان سومی فکر میکنن فکر میکنن فیط پزشک ها درامد دارن

من نگفتم فقط پزشکا اتفاقا خیلی از شغلا درامدشون بیشتر هست ولی تضمین شده نیس خیلیا مهندس ان ولی بیکار مهندسایی که شما میلیگن میرن خارج و شرکت دارن اونا هم سنشون بالای ۴۵ هست هیچ‌پسر ۲۵ ساله این شرایط رو نداره  ولی حداقل وضع علوم‌پزشکی و پیرا ها تو پیدا کردن شغل بهتره چون بیکار ندارن و همه بیمارستانا جذب دارن مخصوصا که الان همه مهاجرت میکنن همه جا کمبود نیرو هست 

چند درصد از پسرای مهندس ۲۸ ساله اینی هستن که تو گفتی؟ تو جامعه امروزی

ببین من خودم مهندسم

کامل در جریان همه چی هستم

اونی ک عرضه داشته باشه میتونه دربیاره

اونی ک عرضه نداره با فوق تخصص پزشکی هم نمیتونه پول دربیاره

پسری ک ۲۸ سالشه و نمیتونه با مدرک مهندسیش پول دربیاره مهندس نیست، فقط مدرک گرفته

کمتر از ۲۰ درصد مهندسا تونستن خودشونو بالا بکشن

😘Thanks GOD 
ببین من خودم مهندسمکامل در جریان همه چی هستماونی ک عرضه داشته باشه میتونه دربیارهاونی ک عرضه نداره ب ...

اره دقیقا حرف منم همینه فقط ادم خودش باید عرضه و جنم داشته باشه