2777
2789

تصمیم گرفته بودم از یکم دی تغییر کنم 

رژیم بگیرم سبک زندگی سالم داشته باشم درس بخونم زبان بخونم ولی دیشب دیر خوابیدم امروز صبح ساعت ۷ از خواب بیدار شدم تند تند لباس پوشیدم یک کیک خوردم رفتم مدرسه نه ضد آفتاب‌ زدم نه موهامو شونه کردم 

خاک تو سرم عرضه هیچی رو ندارم 🤬😖🤦‍♀️

🤦‍♀️

الان یه دختر چاق و زشت و بدترکیب و بی عقل و تنبلم که فقط میخوابم 

البته نمره هام تا حالا همش بالای ۱۸ بوده از لحاظ درسی تنبل نیستم از جهات دیگه تنبلم خدایی درسام رو خوب میخونم کم کاری نمیکنم همیشه بالاترین نمره کلاس هستم ولی واقعا خب خودم هم مهمم روحیه ام هم مهمه ظاهرم هم مهمه سلامتیم هم مهمه 

هرروز از استرس درس گرسنه و تشنه پا میشم میرم مدرسه تا ۳ ظهر بعد میام خونه اندازه خرس میخورم باز میگیرم میخوابم یعنی وضعیتم افتضاحه 

چجوری یکم اراده کنم تغییر کنم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین به این فکر کن بعد کنکور و انتخاب یه شغل یه زندگی داری برای خودت که همه چیش از الان دست خودته ، تو حق نداری به خودت توهین کنی اگه هم کسی کرد باید بزنی دهنش همین که نمره هات عالیه کافیه ، به حرفم گوش کن بعداً ازم تشکر میکنی به جز دی و خرداد که ماه امتحاناس برو بدن سازی حداکثر ۳روز

.

میدونم ولی به عنوان اولین قدم چیکار کنم از کجا شروع کنم

اصلاح سبک زندگی کن

یعنی چی

تنقلات . چیمپس و پفک و شکلات و لواشک بازاری اصلا نخور 

روغن استفاده نکن تو غذات و روغن کنجد بریز

ورزش کن باشگاه برو

اب خیلی بخور

هروز یا یک روز در میون حمام برو موهاتو حتما خشک کن با سشوار ک سرما نخوری

هروز شورتت رو عوض کن و در روز دو بار عوض کن شورتت رو 

بدنت رو گرم نگه دار فلفل رو بیار تو غذات توی زمستون هم ی شال ببند ب کمرت یا ی پتو بنداز رو خودت ک بدنت یخ نکنه

استرس نداشته باش چون استرس خودش باعث هزارتا مریضیه و سمه

توی خونه نیازی نیست لباس زیر بپوشی

فست فود و پنیر پیتزا نخور 

شلوار تنگ هم نپوش خودش عامل نازایی چون ب دستگاه تناسلی فشار میاره

برای لاغری هم غذاتون رو نصف کنید و بخورید یعنی همه چی ها حتی یه بستنی رو نصفش رو بخورید نه کامل

یرنامه بریز 

شب زود بخواب 

گوشی بذار کنار

یه دختر شاد و پر انرژی ام که متوجه شدم خوشحالی من وابسته به دیگران نیس🦋، عزیزم تو بمیری هم هیچ کی براش مهم نی بعد تو برات مهمه که در موردت چی فکر میکنن؟😐 بابا تو خیلی عالی هستی ، بهترین لباس هارو بپوش برا خودت👗 ، بهترین جاها رو برو🎡، تلاش کن برا اهدافت ، اینو یادت نره که موفقیت واقعی یعنی اینکه تو تا لحظه ی آخر بجنگی ، لزوما رسیدن به معنای موفقیت نیس،  مهم اینه از تلاشت راضی باشی و شرمنده ی دلت نشی😉🍒اگه شکست عاطفی خوردی تو زندگیت ، بگو گور باباش ، من اصلا هدفهای مهم تر دارم تو زندگیم :) باید برم دنبال شون ، باید عالی بشم ک خودم راضی باشم از خودم نه دیگران❣ بابا تو خیلیی خفنی خوشگلی اعتماد به نفس داشته باش به کسی رو نده که تورو خورد و تحقیر بکنه🤍🧸 خودتو دوس داشته باش💓 در مورد خودم بخوام بگم عاشق اینم پولامو جمع کنم برم کنسرت😂😍  من به هرچیزی که بخوام می رسم:)💜🙃 خدایا شکرتت 🕊خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

ببین به این فکر کن بعد کنکور و انتخاب یه شغل یه زندگی داری برای خودت که همه چیش از الان دست خودته ، ...

من کلاس دهمم انسانی 

کنکوری نیستم الان روزی تقریبا ۳ ساعت درس میخونم و همه درسام بالاست 

ببین به این فکر کن بعد کنکور و انتخاب یه شغل یه زندگی داری برای خودت که همه چیش از الان دست خودته ، ...

الان یعنی امتحانام وقتی تموم شد شروع به رژیم و ورزش کنم درسته؟

منظورتون اینه