2777
2789
عنوان

مادر نامزدم پیام داده بهش چی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 4227 بازدید | 123 پست
چرا نیومد دنبالت ؟چرا الکی گفته بود که به خانواده اش گفته ؟

نمیدونم سر اینکه واسه یلدایی گفته راست میگه یا دروغ

شاید مادره واسه خوب نشون دادن خودش اینطوری گفته 

ولی دیشبو دمار از روزگارش درمیارم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین من کاری به هیچی ندارم تجربه ۳سال تو عقد موندن من اینو میگع گندترین دوران عقده ،سعی کن از الان نزاری کسی از دعواها و بحث هاتون با خبر بشه تو یادت میره چی شده ولی خوانوادت همیشه یه گوشه ذهنشون میمونه،من بعد از دوتا بچه هنوز مامانم ازم میپرسه راضی هسی از زندگیت،«؟بحث نداری دعوا نداری؟! هنوز مونده تو ذهنش

اولین اقدام آروم به مامانت بگو 

بگو میخواستم نگم حرص نخوری ولی دیدم نمیشه 

بعدش با مامانت تصمیم‌بگیر 

الان بفهمه از مامانت پنهان کردی دیگه راحت هر جوری بخواد رفتار میکنه ها 

مگه میشه بدون توضیح و‌تماس دیشب و چشم انتظارت بذاره 

سکولاریسم دین انسانیت است و من‌ نیز.....

با مادرشوهرت در مورد رسوماتشون صحبت کن اگه گفت ما رسم نداریم بگو ولی ماداریم ، 

من هیییچ رسمی واسم انجام ندادن همشهری هم بودیم خیییلییی راحت میگفتن ما رسم نداریم منم عینه بز ساکت میشدم ولی یه یه گوشه از قلبم مونده😓😮‍💨

مادر واقعیش اردبیلی بودهاما باباش تهرانیه

خب تورک ها یلدایی دارن تهران هم داره ...نامادریش داره زرنگ بازی درمیاره یه هندونه ومیوه وکیک ویه هدیه یا پول چیزی نیس داره دلخوری درست میکنه

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
نمیدونم سر اینکه واسه یلدایی گفته راست میگه یا دروغشاید مادره واسه خوب نشون دادن خودش اینطوری گفته و ...

حق داری بخدا 

ولی شاید دلیل منطقی داشته واسه کارش 

اگه نداشته باشه که دیگه خیلی بیشعوره

اسی اینا تجربه منه

تحت هییییچ شرایطی  هیچیو از خانوادت مخفی نکن

درباره رسم و رسوم با شوهرت حرف نزن باید اینارو مادرت ب مادرش بگه ک ما این رسمارو داریم ازتون توقع داریم(ولی رر کل سعی کن خودتو درگیر رسم و رسوم نکنی)