2777
2789
عنوان

با آدمی که 1️⃣5️⃣ سال ازتون بزرگتر باشه ازدواج میکنید❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 40 پست
درسته ‌.ینی از دهه هفتاد و شصتی ها زودتر ازدواج میکننمیشه گفت ۷۰ درصد دوستام نامزدن یا ازدواج کردن و ...

ممنونم ک صداقت داشتی 

متاسفانه درسته

علتشو میدونی؟

بنظرت چرا؟

فقط 22 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

اره واقعامامانم قبلا میگفت ۷ سال فاصله سنی خوبه ولی الان میگه هرچقد سن نزدیکتر باشه بهتره

طرز فکر مامانا مارو بذبخت میکنه دیگه مامان منم میگفت باید ۱۰ سال بزرگ باشه رفتم ب ده سال بزرگ ولی...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم ک صداقت داشتی متاسفانه درستهعلتشو میدونی؟بنظرت چرا؟

شاید بخاطر بلوغ زودرس

اینکه زودتر سردراوردن چی ب چیه

اون زمان برای دهه هفتاد و شصت اینترنت نبود 

روابط مجازی نبود و ازدواج ها سنتی 

ولی الان از مجازی صورت میگیره یا اینکه فرار میکنن و بعد ازدواج و متاسفانه آمار طلاق هم بخاطر همین فضای مجازی بیشتر از آمار ازدواج شده

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

طرز فکر مامانا مارو بذبخت میکنه دیگه مامان منم میگفت باید ۱۰ سال بزرگ باشه رفتم ب ده سال بزرگ ولی...

من همیشه فکرمیکردم همه چیز حق با ماماناس

ولی بعضی وقتا حدس خود آدم بهتر و درست تره 

من از اول ترجیح میدادم با یکی باشم همسن و سال یا یه چن سال بزرگتر از خودم ن خیلی زیاد ک بخواد منو نگهداره 

دوس دارم با طرف بزرگ شم...

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

شاید بخاطر بلوغ زودرساینکه زودتر سردراوردن چی ب چیهاون زمان برای دهه هفتاد و شصت اینترنت نبود روابط ...

درسته ممنونم ازت

فقط 22 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

من همیشه فکرمیکردم همه چیز حق با ماماناسولی بعضی وقتا حدس خود آدم بهتر و درست تره من از اول ترجیح می ...

بهترین گزینه همون هم سن هست من کل جوونیمو با عقیده ی بزرگ باید باشه حروم کردم 

شانسی با یکی ک همسنم بود اشنا شدم یعنی اونوقت فهمیدم دوتایی بودن یعنی چی

بهترین گزینه همون هم سن هست من کل جوونیمو با عقیده ی بزرگ باید باشه حروم کردم شانسی با یکی ک همسنم ب ...

خداروشکر که الان خوشی❤️