2777
2789

فهمیدم آدمای هستن حتی تو همین سایت که این ۲ تا سریال رو دوبله و سانسور شده تماشا میکنن 

آدمایی که سریال game of thrones و واکینگها را با دوبله و سانسور تماشا کردن یا میکنن 

اصلا میدونید داستان در مورد چیه😂

اصلا هیچ جوره راه نداره داستان و موضوع سریال با سانسور و دوبله بشه دربیاد 

خلاصه میگم اگر دوبله و سانسور شده تماشا می‌کنید ول کنید اون چیزی که شما می‌بینید نیست اصلا سریال راجب چیزهای دیگه است 😂😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیر من GOT رو با سانسور اما زبان اصلی دیدم کامل هم متوجه داستان شدم 🤦‍♀️فقط صحنه های چیزشو سانسور م ...

من ۲ بار بصورت کامل و دقیق این سریال رو دیدم غیر ممکنه با سانسور داستانش رو کامل فهمیده باشی

خودت فکر می‌کنی کاملا متوجه همه موضوعات داستان شدی چون سانسور بودی و غیر سانسور و کاملش رو ببینی تازه میفهمی اصلا اونجوری نیست 

کجایی نسخه سانسور شده اش هم هست فقط نمبدونم با سانسور و دوبله چجوری میشه داستانش رو توضیح داد هیچ جو ...

حالا دوبله دوزبانه یه چیزی ولی سانسور بشه از کجا مخاطب میفهمه علت سقوط پسره و نقش جیمی لنیستر تو سقوطش و دلیل کل دعواهای ۷تا قلمرو چی بوده😂

من ۲ بار بصورت کامل و دقیق این سریال رو دیدم غیر ممکنه با سانسور داستانش رو کامل فهمیده باشیخودت فکر ...

نه عزیزم چندین سال پیش سانسور شده دیدم. بعدا بدون سانسورش هم دیدم البته که نه کامل.

شما چون ندیدی فکر میکنی داستان رو متوجه نمیشی اگه سانسور شده باشه ولی اینطوری نیست

خیر من GOT رو با سانسور اما زبان اصلی دیدم کامل هم متوجه داستان شدم 🤦‍♀️فقط صحنه های چیزشو سانسور م ...

یعنی اون زیر نوشت الان جیمی و خواهرش دارن خاک برسری میکنن و بچه استارک از برج بالا میره و میبینشون؟

حالا دوبله دوزبانه یه چیزی ولی سانسور بشه از کجا مخاطب میفهمه علت سقوط پسره و نقش جیمی لنیستر تو سقو ...

یا تیریون لنیستر چه صحنه ای از پدرش و معشوقه اش دید که تصمیم جدی گرفت اونو بکشه 

یعنی اون زیر نوشت الان جیمی و خواهرش دارن خاک برسری میکنن و بچه استارک از برج بالا میره و میبینشون؟

نه ننوشت خاک بر سری میکنن 😂

اون صحنه ای که پرتش کرد پایین رو نشون داد

قبل اینکه برسه بالای برجم که صدای اهم اهم میومد🤦‍♀️

فقط همون صحنه که نشون میداد خودشون دوتا دارن چیز میکنن رو سانسور میکنه و نشون نمیده.

استغفرالله چه با جزییات میپرسی ادم مجبور میشه با جزئیات جواب بده😂

خلاصه کسی بخواد با سانسور بیینه به نظرم طوری نیست که داستان رو متوجه نشه