2777
2789
عنوان

همسرم میگه خونمونو بفروشیم یه مغازه بخره

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 46 پست

اتفاقا عالیه از کسب و کار دوباره میشه خونه بخرید اگر جا افتاده باشه و تجربه باشه

اومدی کجا نظرسنجی میکنی آخه اینجا فقط میگن طرف یک خونه داشته باشه !!!!

هرچی آرزوی خوب مال تو 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه شغل خوبیه و درآمدش رو ب افزایشه اشکال نداره 

از مغازه میشه باز خونه خرید 

ولی اگه نه شغل معمولی هست ریسک نکنید

خوشبختی ینی داشتن ی خانواده چهارنفره🥰                     خوشبختی ینی همسرت مثل کوه پشتت باشه و نذاره خم ب ابروت بیاد ❤️و خوشبختی ینی دونفر واقعا عاشق هم باشن❤️❤️

همسر منم خیلی میگفت حیفه خونه بخریم، پولم و بزنم تو کار...حریف من نشد، خونه خریدیم. اوایل هم خیلی غر میزد ولی الان بعد ۴ سال همش میگه خدا رحم کرد حرفت و گوش کردم خونه خریدیم. با این وضعیت پول پیش و  اجاره ها و هزینه جابجایی و استهلاک وسایل، هرچقدرم کار میکردم، از پس این هزینه ها برنمیومدم. 

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

منم به شوهرم میگم خونه رو بفروشیم مغازه بخریم گوش نمیده.

البته خونمون دست مستاجره 

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
سلام عزیزم شما خبر دارین ک قرعه کشی خوردرو ایرانخودرو طرح مادران کی ثبت نامش شروع میشه

سلام گفتن ازاول یادم دی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
اگه شغل خوبیه و درآمدش رو ب افزایشه اشکال نداره از مغازه میشه باز خونه خرید ولی اگه نه شغل معمولی هس ...

خب اگه افزایش داشت نمیخارید که بخواد خونرو بفروشه مغازه بخره 

قشنگ معلومه سود نمی‌ده 

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

اگه کارش خوب بود تو همون اجاره ای هم خوبه لازم به فروش خونه نیست میتونست از سرمایه ای که مغازه میده ...

خونه به فنا نمیره ،من دوتا از دوستام خونه فروختن مغازه خریدن ،بعد چند وقت دوباره خونه دار شدند اینطوری استرس فروش واجاره مغازه نداری،بازار که همیشه خوب نیست

اتفاقا عالیه از کسب و کار دوباره میشه خونه بخرید اگر جا افتاده باشه و تجربه باشهاومدی کجا نظرسنجی می ...

عزیزم همه اینایی که اینجان و نظر میدن، دارن تو این مملکت زندگی میکنن. بالا و پایین زندگی و دیدن و چشیدن. الان زمونه ی ریسک کردن نیست. یه جا رو اشتباه کنه، کل سرمایه و زندگیشون به فنا رفته ولی اینجوری باز حداقل سقف بالاسرشون و دارن.‌ کسی که عرضه داشته باشه، از مغازه اجاره ای هم میتونه خودشو بکشه بالا مغازه بخره‌. عرضه هم نداشته باشه، ده تا خونه بفروشی بدی بهش همه رو به فنا میده

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

عزیزم همه اینایی که اینجان و نظر میدن، دارن تو این مملکت زندگی میکنن. بالا و پایین زندگی و دیدن و چش ...

بیشترین آدمها افرادی هستند که تجربه شغل آزاد رو ندارن و با تجربه کارمندی دارن نظر میدن اتفاقا فقط داشتن خونه مهمه براشون منم بی تجربه نیستم والا چهل ساله هستم همسرم بیست ساله تجربه شغل آزاد داره 

تو کار آزاد برای رشد و پیشرفت نباید بذاری سرمایه بخوابه چون خیلی راحت تو کارت چند برابر میشه اگر بلد باشی و تجربه داشته باشی ولی خونه یا حتی ماشین که سرمایه بخوابه توجیهی نداره ...

هرچی آرزوی خوب مال تو 
خب اگه افزایش داشت نمیخارید که بخواد خونرو بفروشه مغازه بخره قشنگ معلومه سود نمی‌ده

وقتی سود نداره دگه چرابایدخونشم بفروشه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
خونه به فنا نمیره ،من دوتا از دوستام خونه فروختن مغازه خریدن ،بعد چند وقت دوباره خونه دار شدند اینطو ...

الان همه چی عوض شده شرایط بدیه

باید دوتا خونه داشته باشی یکیش و بفروشی که ریسک نشه 

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

عزیزم همه اینایی که اینجان و نظر میدن، دارن تو این مملکت زندگی میکنن. بالا و پایین زندگی و دیدن و چش ...

بعد مغازه اجاره سر سال اگر صاحب ملک نخواد به طرف اجاره بده این همه اعتبار و مشتری که برای خودش پیدا کرده تموم میشه اصل تو کار آزاد اول محل کسب و کار هست

هرچی آرزوی خوب مال تو