2777
2789

همه ادمای اطرافتون خوش میگذرونن میرن مسافرت یا بازار

ولی تو شاید هر ۵ ماه ی بار از خونه بیای بیرون یا بری مسافرت

کلی هم مشکل داری یا غصه تو خونس🫠

میبیند دخترای همسنتون چقد خوشحالن ولی تو الان تو چ حالی هستی

چیکار میکردین؟

مدرس زبان انگلیسی هستم برگزاری انواع کلاس های آنلاین و آفلاین🫶🏻✨.

نه واقعا به خوشحالی هیییچکس حسودی نکردم تاحالا چون میدونم خوشحالی خودم دست خودمه و اگر خوشحال نیستم بخاطر تصمیماتیه ک خودم گرفتم ولاغیر

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه واقعا به خوشحالی هیییچکس حسودی نکردم تاحالا چون میدونم خوشحالی خودم دست خودمه و اگر خوشحال نیستم ...

اگ بخاطر خانواده هیچکدوم از اینارو نتونستی انجام بدی چی؟

زندگی خودمو با بقیه مقایسه نمیکنم هر کسی مشکلات خودشو داره این دیدگاه خیلی سطحی و بچگانست

بچگانه نیس اصلا

شما تو زندگی کسی نیستین وقتی میبیند بقیه تو وضعیتی هستن و تو کجایی ناخوداگاه حسادت میاد

اگ بخاطر خانواده هیچکدوم از اینارو نتونستی انجام بدی چی؟

نمیدونم شاید

بیشتره حسرته تا حسادت

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

هیچی تو این شرایط بودم ،هیچوقت حسودی نکردم و همیشه شکر خدارو گفتم و زیر دست را دیدم و به یاد اونهایی بودم ک همون ۵ ماهی ی بار هم نمیتونن بیرون باشن ...ب نظرم باید ب چشم ی امتحان نگاهش کنی و باور داشته باشی که خدا میخواد بعد این امتحان بهت جایزه و پاداش بده 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
هیچی تو این شرایط بودم ،هیچوقت حسودی نکردم و همیشه شکر خدارو گفتم و زیر دست را دیدم و به یاد اونهایی ...

خداکنه

خداکنه

مطمئن باش همینه ...خودش گفته ان مع العسر یسرا .فان مع العسر یسرا ....

بعد هرسختی اسانی است و قطعا بعد هرسختی اسانی است ....

مطمئن باش همینه ...خودش گفته ان مع العسر یسرا .فان مع العسر یسرا ....بعد هرسختی اسانی است و قطعا بعد ...

پس چرا واسه من تمومی نداره؟

پس چرا واسه من تمومی نداره؟

از دیدگاه تو یا ازدیدگاه خدا؟؟؟؟ 

زندگی بی نهایت نرمال اصلا وجود نداره ، زندگی یعنی چالش و بالاپایینی ، اینکه ی وقتایی بالای چرخ و فلک و گاهی پایینی جای تعجب نداره .