2777
2789
عنوان

عاقبت اونایی که پسر پرستن

121 بازدید | 8 پست

بابام من کتک زده تحقیر کرده خواستگار خوبم بدون به من بگه رد کرده که من تو حسرت اون مورد تا ابد موندم 

یادمه دنبال من می دوید کتکم می زد می گفت تو باید صیغه بشی

چرا؟ چون گفته بودم چرا به من پولی ندادی از من حمایت نکردی

در عوض برای داداشم همه کاری کرد 

داداش من پزشکی قبول شد حالا نمی ره 

افسردگی شدید گرفتم پول ندادن برم روانشناس و روانپزشکی 

حالا داداشم رو هزار تا دکتر بردن میلیونی خرج دعا نویس ها کرده 

داداشم می گه نمی رم پزشکی 

عاشق یه دختره شده که با همه بوده و از اوناست که فقط تیغ بزنن 

بابام یادمه خواستگار پزشک من سه سال پیش رد کرد گند زد تو سرنوشتم 

حالا ارزو به دلش می مونه پسرش دکتر بشه عروس دکتر گیرش بیاد 

داداشم کارت بابام خالی کرد پول به انده ها داد می خواست باهاشون بره خونه خالی 

بابام شبش داشت سکته می کرد!!!!! از غصه و عصبانیت ( این جواب توهین به من پاکی بود که دست پسری بهم نخورده بود و دلم شکست)

بابام جلوی همه غرور من می شکست چون پزشک نشدم و رفتم مهندسی 

حالا غرور خودش خورد شده چون داداشم نمی ره پزشکی درسش ادامه بده جلوی همه سکه یه پول شده 

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واقعا هرچی پسر پرست دیدم که به دخترشون به خاطر پسر ظلم کردن اتفاق های این چنینی پیش اومده براشون

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست.ادما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن.          همه عمر برندارم سر از این خمار مستی/که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی                 🎧Tom Odell_another love

وای واقعا بابات این کارارو باهات کرده؟😭😱چرا میخواست صیغه شی؟

توهین می کرد می گفت چون نرفتی پزشکی !! حقت به سونوشت فلان دختر که صیغه شده دچار بشی

می گفت کاری نداره تو هم مثل فلانی برو ضیغه بشو 

گناهم این بود گفتم چرا به دختر عموم پول دادی عروسیش برگزار کنه ولی به من پول ندادی دفتر کار اجاره کنم

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 
باز بابای خیلی خوبه اشتباهات پسرشو میبینهمامان بابای منو نمیدونم چیکار کردن اگه داداشم اونا رو فحشم ...

بابام داره تاوان کاری که کرده می بینه هنوز که هنوزه ظهری می خواست روی من دست بلند کنه 

دلم می لرزید از وحشت 

قدیما میگفتن مرد ناقص العقله من خیلی عصبانی میشدم از این حرف تا اینکه الان بزرگ شدم خود مردها هم تایید میکنن که خودشون عقلشون پاره سنگ بر میداره و زنا خیلی عاقلترن از لحاظ بیولوژیکی ،پدر شما هم داره کم کم به این اصل پی میبره که هم خودش هم پسرش شل مغزن

بابام داره تاوان کاری که کرده می بینه هنوز که هنوزه ظهری می خواست روی من دست بلند کنه دلم می لرزید ا ...

مامان مامانم خیلی پسر دوست بود ....پسره بزرگش ک ده سال آخر عمر مامان‌بزرگم کلا قطع رابطه بود باهاش ...و مادر بزرگم همش گریه میکرد پسر کوچیکه هم ک مثلا اوکی بود با مامان بزرگم ب خدا ی مریضی ساده مادر بزرگم ک فشارخون بود رو نبرد دکتر بقیه رو نمیزاشت میگفت مامانم هیچیش نیست فشار خون موند تبدیل ب سکته شد برد خونه ش نگه داره زنداییم انواع و اقسام اذیتا رو کرد بهش و در نهایتم مادربزرگم فوت شد....