2777
2789
عنوان

شب یلدا واسه شما هم مهمه

126 بازدید | 11 پست

واسه من که فرقی نداره 

آخه که چی بشه شب یلدا 

فقط یوی دو ساله که ازدواج کردم کمی اهمیت میدم و لباس میگیرم و تزیین میکنم وگرنه خیلی مهم نیست

شما هم خیلی اهمیت نمیدین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبلا خیلی اهمیت میدادم الان اصلا

البته رسم‌ ها سنت ها قشنگن این دل ماست ک زنده نیست با این چیزا خوب نمیشه

دنبال يه دليل براي پرواز بگرد حتي وقتي هزار تا دليل براي سقوط داري!🤍🪽️        مولانا خیلی قشنگ گفته اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر شاید نور خودت باشی✨📎️.            ..........من هیچوقت دخترِ لوس بابام نبودم :) هیچوقت قبل خواب منتظر بوس مامانم نبودم :)همیشه خودم بودم و خودم...هروقت ک درد داشتم، تنهایی گشتم دنبال درمانش :)هربار ک زخمی شدم، تنهایی بستمش، حتی اگه دوایی براش پیدا نمیکردم، بازم تنهایی منتظر می موندم تا زمان بگذره و خودش ترمیم بشه :)ولی از همه تر اینه، آدم قوی تری نسبت به بقیه شدم 👌🌠

من پول بابت اتو اشغال نمیدم.

خونه خودم یا خاتواده همسز یا خانواده خودم.

میوه و اجیل  میخریم و ف ال حافظ.

لباس تزیین شیرینی ک هزار مریضی میاره.... نداریم

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 

همین ظهری بابام زنگ زد دخترم یلدا مبارک گفتم باباجون بخدا من نه یلدا گرفتم نه به کسی زنگ زدم. چون خونواده شوهرم خصوصا شوهرم اهل هیچ مناسبتی نیستن . از وقتی ازدواج کردم یه آدم کاملا بی ذوق و بی انگیزه شدم

۱۲ ساله فقط همینجوری پیش میرم 

برای من وخانوادم مهم نبوداماازوقتی ازدواج کردم چون برای هانواده شوهرم شب یلداشون خیلی مهمه برای منم مهم شده چون من هروقت مهمونی باشه بایدلباس نوداشته باشم

بوسه ی خداروی زخم های قلباتون