بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
البته رسم ها سنت ها قشنگن این دل ماست ک زنده نیست با این چیزا خوب نمیشه
دنبال يه دليل براي پرواز بگرد حتي وقتي هزار تا دليل براي سقوط داري!🤍🪽️ مولانا خیلی قشنگ گفته اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر شاید نور خودت باشی✨📎️. ..........من هیچوقت دخترِ لوس بابام نبودم :) هیچوقت قبل خواب منتظر بوس مامانم نبودم :)همیشه خودم بودم و خودم...هروقت ک درد داشتم، تنهایی گشتم دنبال درمانش :)هربار ک زخمی شدم، تنهایی بستمش، حتی اگه دوایی براش پیدا نمیکردم، بازم تنهایی منتظر می موندم تا زمان بگذره و خودش ترمیم بشه :)ولی از همه تر اینه، آدم قوی تری نسبت به بقیه شدم 👌🌠
همین ظهری بابام زنگ زد دخترم یلدا مبارک گفتم باباجون بخدا من نه یلدا گرفتم نه به کسی زنگ زدم. چون خونواده شوهرم خصوصا شوهرم اهل هیچ مناسبتی نیستن . از وقتی ازدواج کردم یه آدم کاملا بی ذوق و بی انگیزه شدم
برای من وخانوادم مهم نبوداماازوقتی ازدواج کردم چون برای هانواده شوهرم شب یلداشون خیلی مهمه برای منم مهم شده چون من هروقت مهمونی باشه بایدلباس نوداشته باشم