2777
2789

که تو همیشه با تاخیر بچتو میاری

بچه من میگه مگه ادم بزرگها نمیدونن باید ده دقیقه زودتر از خونه راه بیوفتن

دلم مبخواد وصع الانمو نشونش بدم بگم بیا ببین که یه اسنپ تا اومدیم توی کوچه  لغو سفر کرد ومن وبچه ۱۰ دقیقه اس منتظر اسنپ بعدی تو کوچه وایسادیم 

چقدر از ادمهایی که بدون فکر قضاوت میکنن بدم میاد 

طرف اراده میکنه سوار ماشینش میشه میاد 

نمیدونن دردسرهای منو

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به مامانا چ ربطی داره؟

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

به اون چه ربطی داره شما بچت رو کی میاری مدرسه ؟ بگو بچه منم میگه مگه آدم بزرگا نمیدونن نباید توی کار بقیه فضولی کنن 😐😐😐

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

بعضی  از مامانا زر مفت میزنن به کسی چه ربطی داره کی میاد کی میره اون مادر باید رو تربیت بچش وقت بیشتری بزاره که فضولی نکنه تو زندگی بقیه نه اینکه خودشم تکرار کنه حرف بچش رو 

به اون ربطی نداره اما من شخصا این رفتار رو دوست ندارم برای شخص خودت میگم اگه همیشه دیر میبری از این به بعد یکم زودتر حاضر شو 

من خودم دخترم بااینکه کوچیکه ۷حاضروآماده ست درصورتی که خیلی مامانا تازه اون موقع از خواب پامیشن بچه شون رو حاضر کنن 

زندگی کردن من مردن تدریجی بود، آنچه جان کند تنم عمر حسابش کردند

وای داغ دلمو تازه کردی😅 منم امروز جواب یکیشون رو دادم، چقدر هی قورت بدم حرفامو هیچی نگم، من هر بار موهامو رنگ کردم این یکبار نگفت مبارک باشه، همیشه میگفت این چه رنگیه زدی و... من هر بار میدیدم تغییر کردن میگفتم به به مبارکه.... بعد دیدم این اخلاقش خیلی ... اون روزی هوس کردم موهامو مشکی کردم، تا منو دید بجای اینکه بگه مبارک باشه گفت تو چرا موهاتو مشکی کردی، دیگه مشکی نزن بهت نمیاد ، من چشام گرد شد گفتم خیلی وقت بود هوس کرده بودم گفتم مشکی کنم، خیلی ناراحت شدم ،خیللللی ، کاش متلکشو میگه تهشم بگه مبارک باشه

امروز دیدم موهاشو رنگ کرده دورنگ شده،جلوش قهوه ای روشن، عقب تر قهوه ای تیره، منم بهش گفتم این چه رنگیه زدی؟ دو رنگ شده که  ، اخماش رفت تو هم گفت خودم شکلاتی خواستم و..منم تهش نگفتم مبارک باشه، تا یاد بگیره درست با آدم ها برخورد کنه و تو کار بقیه دخالت نکنه،البته من حالم خوب نیست میگم اون بیشعوره،کاش من نمیگفتم ولی هردفعه تکرار کرد و من خیلی ناراحت بودم ازش

کاش سرویس میگرفتی

یه روز در هفته کلاسشه 

مدرسه اش سرویس داره

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
خونتون از مدرسه دوره؟

مدرسه نیست عزیزم

کلاس متفرقه اس اره دوره