2777
2789
توقعت خیلی پایینه. برای خودت ارزش قائل باش. یه زمانی میرسی به این حرفم

😂  هروقت چیزی لازم داشته باشم میخرم اما اعصاب خودمو بهم نمیریزم بابت این چیزا ، 

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈اصلا اهل بحث کردن نیستم  پس وقتی ریپلای کردی جوابت اینه:  شاید حق با شماست 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 لطفا لطفا افرادی که به بلوغ عقلی و فکری نرسیدن ریپلای نکنن . 😌اگه یه روزی یه جایی حرف زشتی زدی جواب ندادم فک نکن بلد نبودم😳 بدون  فقط خواستم  شبیه تو نشم 🤭. قضیه همون ادب از که آموختی گفت از بی ادبان🤗 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه مجازی 🤗
من تو ام یا تو منی اوپرا ؟؟ از نظر بقیه من کوه یخ ام چون بابت این چیزا ناراحت نمیشم و از این توقع ه ...

عزیزم من یازده ساله ازدواج کردم دوتا بچه فوقالعاده شیطون دارم .مدام در حال جمع کردن خرابکاریاشون هستم .کار خونه هم که خودتون میدونید چقدر خسته کننده هست .تنها هم هستم جایی هم ندارم برم دلم وا شه . اینکه حتی با یه شاخه گل هم دلم خوش میشه ولی برام نمیخره بنظرتون غیرمنطقیه؟ هرچند ک سالهاست دیگه به روش نمیارم اکه دوست داشت میخرید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم همینطور هستم تا به حال کادو روز زن نگرفتم ولی به نظرم جای کوچیک ترین ناراحتی وجود ندارد و گله ه ...

منم تاحالا نگرفتم با این گه اوضاع مالی همسرم عالیه 

تاحالا یادم نمیاد گلگی هم کرده باشم یا قبلش پیشنهاد بدم ک کاری برام بکنه ولی خب ازاینکه ب این روال عادت کرده وفک میکنه من انتظار ندارم ناراحت میشم واقعا

عزیزم من یازده ساله ازدواج کردم دوتا بچه فوقالعاده شیطون دارم .مدام در حال جمع کردن خرابکاریاشون هست ...

منم یه مادر هستم و تو شهر غریب زندگی میکنم خانوادم کیلومتر ها ازم دوری حتی نمیتونم این فاصله رو تجسم کنم آنقدر زیاده منم خسته میشم منم دوستی ندارم ، من نگفتم شما اشتباه میکنید یا کارتون درسته من خودمو توصیف کردم و می‌دونم شبیه بقیه نیستم شاید من غیر عادی ام که بابت این چیزا نه خوشحال میشم نه ناراحت شما لیاقتت بهترین های دنیاست عزیزم گل ناقابله در ازای وجود مهربونت

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈اصلا اهل بحث کردن نیستم  پس وقتی ریپلای کردی جوابت اینه:  شاید حق با شماست 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 لطفا لطفا افرادی که به بلوغ عقلی و فکری نرسیدن ریپلای نکنن . 😌اگه یه روزی یه جایی حرف زشتی زدی جواب ندادم فک نکن بلد نبودم😳 بدون  فقط خواستم  شبیه تو نشم 🤭. قضیه همون ادب از که آموختی گفت از بی ادبان🤗 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه مجازی 🤗
منم یه مادر هستم و تو شهر غریب زندگی میکنم خانوادم کیلومتر ها ازم دوری حتی نمیتونم این فاصله رو تجسم ...

منم خیلی وقته دیگه حتی ناراحتیمو ب روش نمیارم . ولی با این عکس و استوریا و تعریف کردن دیگران واقعا دلم میشکنه که برا کسی مهم نبودم😓

منم خیلی وقته دیگه حتی ناراحتیمو ب روش نمیارم . ولی با این عکس و استوریا و تعریف کردن دیگران واقعا د ...

عزیزم این عکس و استوری این حرفا ویترینه  معلوم نیس داخل زندگی بقیه چه خبره ، به قول اون جمله معروف که ظاهر زندگی دیگران و با باطن زندگی خودت مقایسه نکن ، شاید چیزی که زندگی شما و همسرتون با بچه هاتون دارین آرزوی بقیه باشه