2777
2789
عنوان

بماند ب یادگار از یلدای 1403

250 بازدید | 16 پست

یلدای 1403خیلیییی خوب بود 

ان شاالله یلداهای بعدیمم ب همین خوبی و خوشی تموم بشه و خوش بگذره

مامان دوتا پسر کوچولو ...درخواست دوستی هم قبول نمیکنم 🌹با دعا و صلوات های شما ب آرزوم رسیدم و استخدام شدم

برای من پر از بغض و دلتنگی بود خداروشکر که برای شما عالی بود 🧡

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
برای من پر از بغض و دلتنگی بود خداروشکر که برای شما عالی بود 🧡

چرا عزیزم

مامان دوتا پسر کوچولو ...درخواست دوستی هم قبول نمیکنم 🌹با دعا و صلوات های شما ب آرزوم رسیدم و استخدام شدم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببخشیدچرانوشابه دلسترگذاشتیدسرمیز؟ غذاروهم گذاشتیدیامن اشتباه دیدم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
ببخشیدچرانوشابه دلسترگذاشتیدسرمیز؟ غذاروهم گذاشتیدیامن اشتباه دیدم

اره عزیزم شام برده بودیم برا تازه عروس

چرا عزیزم

از پدر و مادرم دور بودم و یلدا رو با همسرم و بچه هام تنهای تنها بودیم واقعا دلم میخواست شب یلدا پیششون میبودم 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
انشالله همیشه شادی و خوشی باشه کاش عکس نمیذاشتی خیلی ها شرایطشون مساعد نیست

خواستم فقط یادگاری بمونه اینجا چون گوشیم بعضی وقتها جوری میشه عکسا پاک میشه اما اینجارو از 97دارم و موندن عکسام

از پدر و مادرم دور بودم و یلدا رو با همسرم و بچه هام تنهای تنها بودیم واقعا دلم میخواست شب یلدا پیشش ...

خداروشکر بچه هات و همسرت پیشت بودن

اینجور تنها نبودی خانواده اصلیت پیشت بودن

اره عزیزم شام برده بودیم برا تازه عروس

یعنی رسمتون یلدایی غذاوایناببرید؟چقدرسخت

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
یعنی رسمتون یلدایی غذاوایناببرید؟چقدرسخت

اره اولین یلدایی یا هر مناسب اول عروسی میبریم

خداروشکر بچه هات و همسرت پیشت بودناینجور تنها نبودی خانواده اصلیت پیشت بودن

درسته عزیز دلم خداروشکر که کنارم بودن و تنشون سلامت بود 💚💚

ولی گاهی اوقات مثل بچه ها عجیب دلتنگ خونه پدری میشی جالبه که شبش که خواب رفتم پدر بزرگم که فوت شدن گویا متوجه ناراحتی من شده بودن و اومدن دنبالم گفتن بیا بریم خونه ما همه اونجا جمع هستن منم رفتم خونشون مثل پرواز کردن بود زنانی رسیدم اونجا تمام دختر عمو و پسر عمو وعمه و ...‌ هممممه بچه شده بودن و برگشته بودن به دوران کودکی و توی خونه پدر بزرگم دنبال هم می‌دویدن و بازی میکردن عین زمان بچگی مون من کنار در ایستادم و فقط نگاهشون میکردم 💔💔