2777
2789
عنوان

کسی اینجا دیسک گردن داره

| مشاهده متن کامل بحث + 73 بازدید | 20 پست
چند سالته؟؟جراحی برای بعضی موارد ضروریه مثل پارگی دیسک یا تنگی کانال که درمان دبگه ای ندارهولی جراحی ...

۴۸ سالمه ۴تا بیرون زدگی دارم که دوتاش پاره شدن استراحت کردم و دردام از بین رفتن اما میترسم خم و راست بشم یا کارای سنگین انجام بدم نمیدونم چه خاکی بریزم تو سرم ورزش هم گفته اصلا انجام نده فیزیو هم برات ضرر داره خوب نیست

اِنّا نَحنُ نَزّلنَا الذِّکرَ وَ اِنّا لَهُ لَحافِظُون

من تابستون دیسگ گردن مهره 4 و5 گرفتم  تیر میکشید به دست چپم رفتم دکتر گردن بند طبی بهم داد دو فهته مدام استفاده کردم دیگه عادت کردم سرمو پایین نگیرم . گوشی هم روبروم بگیرم .فیزیروتراپی رفتم خوب بود

مهم مراعات کردن خودته سرتو پایین نگیر 

وسیله سنگین بلند نکن خوب میشی

ورزش سبک گردن هم انجام بده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۴۸ سالمه ۴تا بیرون زدگی دارم که دوتاش پاره شدن استراحت کردم و دردام از بین رفتن اما میترسم خم و راست ...

خوب من فک کردم زیر ۴۰هستید 

ببین به حرف یک دکتر پیش نرو

حقیقتش اینه پارگی‌تنها راهش عمله ولی بعدش هم مراقبت میخواد

اگه زود بدادش برسی و کم باشه میتونی با لیزر عمل کنی 

این مورد سوال کن اطرافیان من با لیزر عمل کردن خیلی راضی نیستن ولی بهتر از جراحی باز هست

و پارگی‌ خدای نکرده بمرور بدتر میشه و عصب های اطرافش در گیر میکنه و به اصطلاح له میشن و سیاه

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
خوب من فک کردم زیر ۴۰هستید ببین به حرف یک دکتر پیش نروحقیقتش اینه پارگی‌تنها راهش عمله ولی بعدش هم م ...

ای خدا خودت به هممون کمک کن

اِنّا نَحنُ نَزّلنَا الذِّکرَ وَ اِنّا لَهُ لَحافِظُون
من تابستون دیسگ گردن مهره 4 و5 گرفتم تیر میکشید به دست چپم رفتم دکتر گردن بند طبی بهم داد دو فهته م ...

الان دیگه خوب خوب شدی عزیزم؟

من یک ملکه  هستم....ملکه  "خودم "   ....به خودم احترام میزارم و برای خودم ارزش قائلم.....کاربری قبلیم ترکید😭"شهرزاد قصه هاااااام" سابق هستم...