2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پسری که قیافش زشت باشه و مردونه

پوست سبزه

با شخصیت و با مرام

با موتور

مکانیک باشه😂وایییی خیلی جذابه

آریایی🦁      از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی وقفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد 👑🏴‍☠️                                                       لینک ناشناسم  🪐    https://abzarek.ir/service-p/msg/2013993

رفتار

من خودم خیلی اخلاقای خاص دارم ک تقریبا با ۹۰ درصد مردم اصلا نمیتونم ارتباط بگیرم🥲

واسه همبن خبلی مهمه ک طرف مقابل شبیه خودم باشه

توجه و تعهد 

پول و زیبایی زود گذره بنطرم

دخترم

و پسر چشم و ابرو مشکی

زیاد عضله هاش باشگاهی نباشه بدم میاد

ابروهاشو انقدی اصلاح نکرده باشه که شبیه دخترا بشه

وسط ابرو هم نداشته باشه مث پیرمردا

همه مدل لباس بهش بیاد

چشماش خوشگل باشه ولی کشیده نباشه

ریش داشته راشه حتما

قدش بللند باشه

ولی ترجیها زیر ۱۸۵

مغرور باشه

غیرتی باشه

فک کنم باید بخوابم تا توی خواب ببینم

خوشبختانه‌با‌اون‌یکی‌کاربر‌قهوه‌فروش‌هیچ‌نسبتی‌ندارم🤗     جواب‌ابلهان‌خاموشیست؛اگه‌جوابتو‌ندادم‌‌فاز‌شاخ‌بودن‌نگیر!😉پرنیانم؛دختر‌ساروی🌱خانوم‌دکتر‌آینده‌هستم🥹لطفا‌برای‌خواسته‌قلبیم‌یه‌صلوات‌بفرستید🍓آریایی‌ام😉

زشت باشه؟

اره

آریایی🦁      از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی وقفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد 👑🏴‍☠️                                                       لینک ناشناسم  🪐    https://abzarek.ir/service-p/msg/2013993

درخواست ات آنچنان زیاد و رویایی نبود بهش میرسی تو بیداری😁

ایشالاااا🤲😂

تو واقعیت هست

پسر دوست مامانم. ولی پا نمیده ک. سنمم کمه😅

خوشبختانه‌با‌اون‌یکی‌کاربر‌قهوه‌فروش‌هیچ‌نسبتی‌ندارم🤗     جواب‌ابلهان‌خاموشیست؛اگه‌جوابتو‌ندادم‌‌فاز‌شاخ‌بودن‌نگیر!😉پرنیانم؛دختر‌ساروی🌱خانوم‌دکتر‌آینده‌هستم🥹لطفا‌برای‌خواسته‌قلبیم‌یه‌صلوات‌بفرستید🍓آریایی‌ام😉

واس منکه از تایپ گذشته ،، تبدیل به شوهر شده 

چشم و ابرو قهوه ای 

رنگ پوست گندمی 

قد تقریبا بلند 

خانواده عالی 

شخصیت عالی 

شغل عالی 

درآمد 🫢🫢

قبل ازدواج والا من تایپی نداشتم بعدش بوجود اومد 

♡
ایشالاااا🤲😂تو واقعیت هستپسر دوست مامانم. ولی پا نمیده ک. سنمم کمه😅

خخ😂😂انشاله بهتر از اینا گیرت بیاد عزیزم