با چیزای بی ربط سرتو شلوغ کن کم کم کلاستو ببر بالا خیلی اروم ک اعتراضی هم نکنه
مثلا برو کلاس اشپزی کافه گردانی ای چیزی که مدرک معتبر بدن در نهایت یا کلاس نقاشی که تابلو هاتو بتونی بکنی تو چشمش بعدا
یا اگه دانشگاه میری دوره های مربوط ب رشتتو شرکت کن بگو میخام مقاله بنویسم دارم با استادا هماهنگ میکنمو کلا خودتو شلوغ نشون بده جوری که انگار کار جدی و هدف داری داری
بعد ک اینکارو کردی بگو اره فلان همکلاسیم یا دوستم اون روز تو کلاس یا فلان دورهمی عکسای فلان کارش با پارتنرشو نشون داد خیلی خوشم اومد منم دوس دارم اون کارا رو کنم و چن تا عکس خوشگل داشته باشم میای بریم عکسای خوشگل خوشگل بگیری ازم یا با دو تا از دوستام هماهنگ کنم با اونا برم چون خیلی وقته میخوایم بریم بیرون ولی هی برنامم بهم میخوره کنسل میشه...
اگه خانوادت پولدارن و پول میدن ظااهری هم بیشتر ب خودت برس عطرای خوش بو و شیک و ملایم ناخنای خوشگل مراقبت پوستی و وقت پاکسازی پوست و لایت و رنگ مو و..
همه ی این چیزا واسه اینه که نشون بدی من ادم اسونی نیستم و سخت تر ازینا باید ب دستم بیاری و برای خودت ارزش قائلی
اگه چیزای دیگ هم ب ذهنت میرسه که ازینا بهترن انجامش بده
و راستی هیچوقت جلوش شلخته نباش حتی اگه افسزده ای و حوصله ی هیچی نداری سعی کن با لباس ساده تر پوشیدن اعلام ناراحتی کنی نه با ژولیده بودن