2777
2789
عنوان

یعنی این کار هم خیانته⁉️💔🖤📸

| مشاهده متن کامل بحث + 954 بازدید | 71 پست
عزیزم الکی رابطه تونو واسه ۴ تا دختر خراب نکنیدوقتی میگی پسر خوبیه خوبه دیگهاینستا رو سفت بگیری یوتی ...

تاپیکای اولمو ببینی یه بار همچین چیزی اتفاق افتاده بود

اون موقع جریان یه ربات تلگرامی بود که فکر کرد آدمه بهش پیام بد داده بود درخواست بد کرده بود 💔من از اونم گذشتم

آدم خوبیه از اخلاق رفتار...بخاطر همین انتظار دنبال کردن دختر هم نداشتم 

نمی‌دونم زندگیم با این آدم چی میشه 💔💔💔💔

‎وَ...خُدا‌از‌قَلب‌هایمان‌با‌خَبر‌است🫀🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نامزدت بیکاره؟؟؟تو این سن که نامزد داره باید اونقدر کار کنه که بیهوش شه بعد وقت از کجا میاره این ارا ...

میره شهر دیگه دنبال کاراشه تا جور بشه 

راستش کارگری هم تجربه کرده از صبح تا شب ولی آخر شب که می‌رفت اینستا 

دیده فالو کرده خب 😔💔

چه چطور خیانتی کرده بهت من شوهرم خیلی ب خانم ها دخترا نگاه میکنه خییلی عذاب میکشم دیشب دیدم عروس خو ...

پیشنهاد داده 

الانم فالو کرده دخترارو 

میره شهر دیگه دنبال کاراشه تا جور بشه راستش کارگری هم تجربه کرده از صبح تا شب ولی آخر شب که می‌رفت ا ...

ببین اگر واقعا دوست داشته باشه وقتای بیکاریشو با تو پر میکنه 

بنظرم تو بیشتر از اینکه اون دوست داشته باشا دوسش داری و این خوب نیست.

شما خوشت میاد دخترا جلو همسرتون برقصن همسرتونم نگا کنه؟من ناراحت شدم💔😭😔

عزیزم ما عروسیامون قاطیه اینقدرام هول نیستن شوهرامون که بخاطر یه رقص دست جمعی کوردی اینقد بهم بریزیم

رها کن؛ هرکه اهمیت میداد غمگین تر بود...
میدونی خیلی بهش اعتماد داشتم اصلا فکر نمی‌کردم اینطور باشه بعد از دو بار خیانت که بخشیده شده 😭😭😭� ...

ببین عزیز دلم کاملاً بهت حق میدم اگ راه داره اینستاش رو بپاک ولی خب ب مجازی نیست الان اگ بیرون از مجازی هم نگاه کنی میبینی چقدر وضع خراب شده تو ب خودت بیشتر برس خیلی سعی کن بهش گیر ندی حساسترش میکنی سعی کن کنار بیایی چون تو نمیتونی رفتار شوهرت رو تغییر بدی اون تا سیر نشه ول نمیده 

(راز آرامش در زندگی دوچیز است🤞امروز را با خدا قدم بزن🚶‍♀️☝فردا را ب او بسپار👍