2777
2789
عنوان

مامانای شما تو خونه چیکار میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 37 پست
مامان من صبح تا طهر سر کاره بعدشم همش در حال کار کردن منم که تنه لشم این وسط همش درس دارم وقت نمیکنم ...

کاش ننه ی من می‌رفت سرکار اصلا حوصلشو ندارم تو خونه بیکاره دیوونم کرده 

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

چه دختر قدرشناسی..همینکه موفق بشی به یک جایی برسی بهترین چیزه برا مامانت ان شاالله بعد درست براش جبر ...

ایشالا🥺

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا مامان من یه دقیقه بیکار نمیشه 🤐

خوشبخال مامانت مامان من دیوونم کرده روانیه مشکل اصاب داره دیگه حوصلشو ندارم

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

کاش ننه ی من می‌رفت سرکار اصلا حوصلشو ندارم تو خونه بیکاره دیوونم کرده

درک میکنم مثل خالم باید سرگرمشون کرد یه جوری

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
سعی کن بحثو عوض کنی و خودتو بی طرف نشون بدی

هرچی عوض میکنم باز میکشونه دیوونم کرده واقعن مشکل اصاب داره همش حرص میخوره غیبت می‌کنه بهش میگم طلاق بگیر ول نمیکنه

خراب کردن رفته ، بهش میگم دیگه نیا بگو‌نمیخاستیش از اول بهش جواب مثبت نمیدادی بعد باز شروع می‌کنه چر ...

میدونی تمام اینا بعدا تبدیل به چی میشه؟ تبدیل به احساس گناه نسبت به مادرت

مثلا اگر پدرت در حقش بدی کرده چون انقدرر اینا رو برای تو تعریف میکنه ناخوداگاه این فکر و میکنی که تو باید خوشبختش کنی و اگر نتونی احساس گناه خواهی کرد

جدی میگم تا میتونی تو خونه نمون

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

پس کجا بره غیبت کنه باغریبه ها هههههه بعدم یه مادر هیچ وقت توخونه بیکارنیست اونقد کارسرش ریخته که بی ...

ننه ی من بیس چاری بیکاره

والا من تا الان به یاد ندارم مامانم یه روز بیکار بوده باشه، روز چیه بگو نیم ساعت؟!!همیشه سرپاست و هم ...

دمش گرم ننه ی من همش بیکار و درحال حرص خوردن و توهین کردن و غیبت کردن

ما خونمون حیاط داره مادرم خیلی کار داره تو خونه همش مشغوله

خوش بحالت

مامان منم همینه صحبتش که با خاله م تموم شد میره سراغ مامانش به ترتیب یه روزی هم نشده بحث با بابام ند ...

ما هم همینبم مشکل این ک ننه ی من با همه قط ارتباط کرده و کسیو خونش راه نمی‌ده و فقط با من غیبت دیگه خستم کرده بی محلی کردم بهش باز رفت تو حال با داداشم ب غیبت کردن

درک میکنم مثل خالم باید سرگرمشون کرد یه جوری

اره واقعن غیبتش تموم بشه باز ب اینو اون میپره

دمش گرم ننه ی من همش بیکار و درحال حرص خوردن و توهین کردن و غیبت کردن

درک میکنم که اعصابت تحریک شده و حوصلت سر اومده

ولی در هر شرایطی بهتره احترام مادرتونو حفظ کنین

اگه زیاد خوشتون نمیاد بحث و عوض کنین محل و ترک کنین یا یه مشغولیتی برای مادرتون جور کنین

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست
میدونی تمام اینا بعدا تبدیل به چی میشه؟ تبدیل به احساس گناه نسبت به مادرتمثلا اگر پدرت در حقش بدی کر ...

بیرون برم چیکار من همیشکیو ندارم آبجی . ن خاله ای ن عمو ن دایی ، هیشکی ن دوستی دارم . واقعن دارم دیوونه میشم

درک میکنم که اعصابت تحریک شده و حوصلت سر اومدهولی در هر شرایطی بهتره احترام مادرتونو حفظ کنیناگه زیا ...

دیگه بی محلی کردم بهش رفت تو حال با داداشم ب غیبت کردن

دیگه بی محلی کردم بهش رفت تو حال با داداشم ب غیبت کردن

دیگه چاره چیه باید یه جوری سر کرد

انشالله که حال مامانتون هم زودتر بهتر میشه

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست