2777
2789
ان شاالله به سلامتی زایمان کنی ولی سعی کن اصلا ناراحتی نداشته باشی که روبچه تاثیر میزاره

تمام سعیمو میکنم😢🥺ممنون عزیزم شماهم همینطور

خواهش مییییکنم لایک نکنید.😍🌹

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ان شاالله به سلامتی زایمان کنی ولی سعی کن اصلا ناراحتی نداشته باشی که روبچه تاثیر میزاره

عزیزم شما علایم بازداریتون چی بوذ؟ من فقط سینه هام درد میکنه دیگه هیچی نه تهوع نه کمر درد و دل درد

عزیزم شما علایم بازداریتون چی بوذ؟ من فقط سینه هام درد میکنه دیگه هیچی نه تهوع نه کمر درد و دل درد

من هفته ۱۰رفتم ازمایش خون دادم بچم میدونم چیه من ۳تادختر دارم الان این جچم پسره 

من تجربه های تلخ داشتم که جاش اینجا نیست تعریف کنم فقط 

یه نصیحت خواهرانه ❤️❤️❤️ 

لطفا هیچ اتفاقی رو مهم تر جنین تو شکمت ندون عزیزم 

مطمئن باش که خدا نخواد برگی از درخت نمی‌افته انشالله که صحیح و سلامت بغلش میگیری😍

من هفته ۱۰رفتم ازمایش خون دادم بچم میدونم چیه من ۳تادختر دارم الان این جچم پسره

ازمایش سلفری؟

من واسه جنسیت نمیگم اخه میگن اگ علایم نداشته باشی ینی بچه رشد نمیکنه درسته؟

عزیزززم😍😍پاقدمش خیر باشه واستون انشالله

من سینهام حساس شدم امروز سرگیجه دارم ۵هفته و ۶روزمه

#ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م .!!🥀