2777
2789
عنوان

چندین ساله ازدواج کردم دلم بچه میخاد میترسم ازمسئولیتش چیکارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 34 پست
گذشته از شوخی کپسول فرتیل اید مردانه و همچنین زنانه ش بگیرین بخورین.معجزه میکنه.منتها گرونه فکر کنم ...

ممنون گلم لطف کردی

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فلوکسیتین و هر قرص ضد استرس و اعصابی میل جنسی رو بشدت کم میکنه

خب دوروزه خورده قبلا ک نمیخورد

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

فداتشم ایشالله به کار شماهم بیاد ۷ سال ازدواج کردی شناخت کامل نسبت بهمدیگه دارید همه اوکی بود دوست د ...

ممنونم انشالله😘

قبل از این که اقدام کنی حتما برو پیش پزشک زنان بگو قصد اقدام دارم میخوام اول درباره سلامتیم مطمئن بشم و تقویت بشم بعد برای بارداری اقدام کنم. آزمایش میدی ببینی کمبودی چیزی نداشته باشی. چون هر مشکل کوچیکی قبل بارداری میشه یه مشکل بزرگ تو بارداری که احتمالا قابل درمان هم نیست.

بعدش برو دندون پزشکی بگو هر دندونی که احتمال خرابی داره برات درست کنن.

این کارا رو که کردی خودت و شوهرت با هم برین پیش متخصص طب سنتی مشکلتونو بگین و بگین که میخواین اقدام کنین. هم دارو میده برای افزایش میل جنسی هم کمکتون میکنه نطفه قوی بسته بشه.

خب پس کلا سرده

توعقد واول ازدواج خیلی خوب بودیم ولی بعد  شد هفته ای یبار بعد دوهفته یبار الان یوقتایی ماهی یباره کاش همون موقع ها ناخاسته بچه دار میشدم چون الان بااین شرایط احتمالش خیلی کمه بااین حجم ازسرد بودن. سنی ام نداره خب ۲۹ سالشه

قبل از این که اقدام کنی حتما برو پیش پزشک زنان بگو قصد اقدام دارم میخوام اول درباره سلامتیم مطمئن بش ...

ممنون عزیزم ک همرو گفتی دقیقا همینارو انجام دادم دکتر زنان گفت اقدام کنی تا ۳ ماه دیگ باردار میشی سالمی وازمایشامم اوکی بود 

مشکل فقط سردی شوهرمه ک باید همون دکت طب سنتی بریم نمیدونم جواب میده یان 

ممنون عزیزم ک همرو گفتی دقیقا همینارو انجام دادم دکتر زنان گفت اقدام کنی تا ۳ ماه دیگ باردار میشی سا ...

چه خوب که خودت آگاهی داری. آره ان‌شاالله میل جنسیش اوکی بشه و اسپرمش باکیفیت باشه زودتر از چیزی که فکرشو بکنی باردار میشی.

من قدیم خوردم انرژی منو دوبرابر میکنه اینو دکتر برام دوباره نوشت خودم گفتم چون برامن اینطوری بود گف ...

عزیزم به منم فلوکسیتین داده بود که شب بخورم عین جغد میشدم گفت ظهر بخور 

ولی به شوهرم که دادم اونم خوابش بیشتر می‌شد نمیدونم چرا واقعا 😂

خواهش میکنم 

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨ 

بنطرم بچه بیاد شوهرتم از این افسردگی و بی حالی در بیاد البته اگر بچه دوست داره وجود بچه باعث شادی خو ...

بنظرم آره واقعا یکنواخت شده همه چی برامون

چه خوب که خودت آگاهی داری. آره ان‌شاالله میل جنسیش اوکی بشه و اسپرمش باکیفیت باشه زودتر از چیزی که ف ...

ممنون گلم دعا کن ❤️