2777
2789
عنوان

من دلم بچه کوچک میخاد😂 از کجا بیارم

| مشاهده متن کامل بحث + 747 بازدید | 45 پست
آره دیگهمنم بچه فقط برای چروندنش میخامم

پس راه حلش فقط بچه ی فامیله یکم بگیری کیفشو ببری به محض اینکه اولین نق رو زد بدی مامانش

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جریان شماهم مثل یارو هست میره امام زاده دعا میکنه ماشین توبانک به نامش دربیاد به قدری میره میاد اخرش شب یکی میاد خوابش میگه بابااول برو بانک حساب بازکن بعد بیا دعا کن حالا شمابچه میخوایی اول باید شوهرکنی عزیزم خیلی هم دلت میخواد بیامن یکیشو بدم شماببر 

منم میخوام،پسرم دیگه بزرگ شده اونجوری حالت نوزاد نداره،ولی دیگه چاره چیه هر وقت هوس میکنم همینو بغل ...

باور کن نوزاد دختر خیلی بهتره

من بچه خواهرم میگرفتم بغلم نه خنده ای نه چیزی 

🌱🤍

منم عاشق دختر بچه‌ هام وای با پسر بچه ها زیاد نمیتونم ارتباط بگیرم

منم دخترم یه سالشه. و دوتا همکارا شوهرم هم پسراشون یه سالشون . از نوزادی وقتی  دور همی داریم بقیه فقط دختر منو بفل میکنن عکس میگیرن ذوق میکنن ..

15 هفته و 4 روز منتظر گرفتن دستای کوچولوتم روودوممم    
باور کن نوزاد دختر خیلی بهترهمن بچه خواهرم میگرفتم بغلم نه خنده ای نه چیزی

پسر من از یک ماهگی لبخند میزد،پنج ماهگی بهش میگفتی جوجه خروس،میخندید،پسر من از همون روز اول خوش اخلاق بود تا خود حالا

پسر دختر هیچ فرقی نداره،ذات و خمیره بچه با بچه فرق داره

منم دخترم یه سالشه. و دوتا همکارا شوهرم هم پسراشون یه سالشون . از نوزادی وقتی دور همی داریم بقیه فق ...

کلا دختر بچه ها به صورت خدادادی یه شیطنت و نمک خاصی دارن که بتونن خودشونو تو دل پدر مادر و اطرافیان جا کنن اما پسربچه ها اینطور نیستن‌ واسه پدر مادر همیشه شیرینن ولی واسه اطرافیان نمک خاصی ندارن من خودم کلا دختر بچه‌ خیلی دوست دارم یعنی میگم اگه خدا بهم ده تا بچه هم داد نه تاش دختر باشه یدونه اش پسر