مامان_الهام۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/08/01 تعداد پست: 95 عنوان روز مادر چیکار میکنید 89 بازدید | 10 پست ؟؟؟؟ دیروز | 15:56 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
همتاااییی عضویت: 1402/01/21 تعداد پست: 1770 من تک دخترم و واقعا نمیدونم چیکار کنم به منم ایده بدید لطفاً
سهیلاگلزارم عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 32639 ظرف کاپ کیک میگیرم با ی قندون طرح ابگز یا ظرف غذا صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
شکلاات_تلخ عضویت: 1402/12/16 تعداد پست: 727 ظرف کاپ کیک میگیرم با ی قندون طرح ابگز یا ظرف غذا یه نظر من ظرف و ظروف نگیر برا خودش یه چیزی بگیر خوشحال تر میشه
سوزانا۹۹ عضویت: 1399/12/04 تعداد پست: 1803 کادو مادرمو پیش پیش دادم ...برا خودمم این هفته یه کادو میگیرم...همسرم میده هرسال ولی به چشم نمیاد کادوش
سهیلاگلزارم عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 32639 یه نظر من ظرف و ظروف نگیر برا خودش یه چیزی بگیر خوشحال تر میشه والا نظرت خیلی محترمه گلم چون نداشت این لوازم رو گفتم بگیرم منظورتون پارچه بگیرم ب مادرشوهرم پول دادیم صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
شکلاات_تلخ عضویت: 1402/12/16 تعداد پست: 727 والا نظرت خیلی محترمه گلم چون نداشت این لوازم رو گفتم بگیرم منظورتون پارچه بگیرم ب مادرشوهرم پول داد ... ببین حالا پارچه لباس روسری کفش کیف اگر آرایش میکنه لوازم آرایش ادکلن ضد آفتاب کرم ضد چروک و..
شکلاات_تلخ عضویت: 1402/12/16 تعداد پست: 727 والا نظرت خیلی محترمه گلم چون نداشت این لوازم رو گفتم بگیرم منظورتون پارچه بگیرم ب مادرشوهرم پول داد ... من پارسال کیف گرفتم خوشحال شد امسال نمیدونم چی بگیرم ی مقدار دستم خالیه موندم
سهیلاگلزارم عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 32639 من پارسال کیف گرفتم خوشحال شد امسال نمیدونم چی بگیرم ی مقدار دستم خالیه موندم عشق منی تو 🥰🥰🥰براش کیف و هر چی نیاز داشت گرفتم والا همزن برقی میخواست ببینم چی میشه بگیرم ولی هر سری میرم خونشون خوراکی یا چیزی ک دوست داره میگیرم چشم باز هم بیشتر فکر میکنم عزیزم صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری