2777
2789

اول اینو بگم که:

ما مدتی هست که واااااقعا از نظر مالی توی فشاریم

چند وقته که پروژه درست و حسابی نگرفتیم و عملا بیکار بودیم

از طرفی هم چک با مبالغ بالا دست مردم داریم و تا الانشم با فروش طلا و قرض گرفتن از نزدیکان تونستیم بگذرونیم 

الانم برای اینکه بتونیم چک بعدی رو پاس کنیم ماشینمون رو گذاشتیم برای فروش 😐😐😐😐

با این اوضاع مسلما برای یلدا کاری نمیتونستیم بکنیم😶

قبلا هم همسرم گفته بود چیزی لازم نداریم ؟ منم گفتم نه ، از قبل خوراکی کنار گذاشتم برای یلدا🤭

خلاصه دیروز غذا پختم و شب بردیم که پخش کنیم 

(بابام خیلی بی حوصله هست و در این موارد غُر میزنه ولی همسرم نه)

همش تو ذهنم بود که حالا همسرم میگه تو این اوضاع وقت این کار ها نبود و الان خرج اضافه هست و .....

ولی وقتی غذا ها تموم شد گفت خیلی ممنون که امشب نذاشتی حسرت یلدا تو دل این چند نفر بمونه 😍

از دیشب همش حرفش تو ذهنم تکرار میشه و راضیم از کارم🥳

البته از کارم که راضی بوووودم حتی اگه اخم میکرد 🤭

ولی اینکه راضی بود و خوشحال برام خیلی با ارزش بود👫

پ.ن:اکثر مواد غذایی و ظرف ها رو از قبل خریده بودم و تو خونه داشتیم، اگر میخواستم دیروز بخرم نمی‌تونستم 🥺

لطفاً برامون دعا کنید که به زودی بدهی ها رو تسویه کنیم و از این دوران به خوبی گذر کنیم😍

همه میتونن موفق باشن فقط کافیه اول تو ذهنشون موفق بشن.

دمت گرم ♥️

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

بیشتر ببینید

چه کار خوبییی:/🥹

به امید خدا همه مشکلای خودتونم حل میشه💞💞

خوشبختانه‌با‌اون‌یکی‌کاربر‌قهوه‌فروش‌هیچ‌نسبتی‌ندارم🤗     جواب‌ابلهان‌خاموشیست؛اگه‌جوابتو‌ندادم‌‌فاز‌شاخ‌بودن‌نگیر!😉پرنیانم؛دختر‌ساروی🌱خانوم‌دکتر‌آینده‌هستم🥹لطفا‌برای‌خواسته‌قلبیم‌یه‌صلوات‌بفرستید🍓آریایی‌ام😉

بیشتر ببینید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کجا پخش کردید گلم؟

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃

بیشتر ببینید
چه کار خوبییی:/🥹به امید خدا همه مشکلای خودتونم حل میشه💞💞

بله

همه امیدمون به خداست 

می‌دونم که حواسش به همه مون هست🥺

همه میتونن موفق باشن فقط کافیه اول تو ذهنشون موفق بشن.
ممنونمسلامت باشی گل

فدات بشم 🥹

قدر همسرت هم خیلییییی بدون دلش بزرگه خوشبخت و پایدار باشید🌱✨

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

بیشتر ببینید