2777
2789

مثلا دخترا چهره پسره به دلشون نیست اطلاع دارند پسره بد اخلاق و اهل الکل و سیگار هست ولی به خاطر هزاران مغازه و کارخونه و ... پسره باهاش  ازدواج میکنند 

پسرا هم میدونند انتظارات دختره زیاده یا دوست دختر قبلیشونو دوست دارن یا میدونند دختره چون پولداره فرهنگش با اینا جور نیست ولی به خاطر کارخونه و مال و منال بابای دختره باهاش ازدواج میکنند 

چرا اینطوری شده ؟ مگه قرار نیست یه عمر اون ادمو تحمل کنیم درستش این نیست در حد معقول ثروت داشته باشیم ولی  طرف به دلمون بشینه بعدم سرمونو بندازیم پایین زندگی کنیم و کارخونه و بنز نداشته باشیم ؟؟ 

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای حالم بد شد از عنوان چه تلخ

چند روز پیش دوستم ازدواج عاشقانه ای کرد با کسی که عاشقش بود و چه قدر بهم میامدن ، انقدر ذوق داشتم کم مونده بود گریه کنم خیلی وقت بود همچین چیزی ندیده بودم !!!

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

هر کسی برای ازدواج معیاری داره نمیشه ایراد گرفت یکی پول یکی اخلاق یکی خانواده یکی تحصیلات و موقعیت ا ...

بله منم معیار پول و موقعیت رو دارم و همیشه براش تلاش کردم ولی پول در برابر ازدواج با ادمی که الکی هست خودشم اعتراف میکنه بداخلاقه خب واقعا نمیارزه خونه هزارمتری هم داشته باشی کوفتت میشه 

هر کسی برای ازدواج معیاری داره نمیشه ایراد گرفت یکی پول یکی اخلاق یکی خانواده یکی تحصیلات و موقعیت ا ...

( الکلی )

بله منم معیار پول و موقعیت رو دارم و همیشه براش تلاش کردم ولی پول در برابر ازدواج با ادمی که الکی هس ...

نمیشه ایراد گرفت شما این را میگید الان ببن جقدر شوگرددی و شوگرمامای زیاد شده حاضران بخاطر پول با پیرزن و پیرمرد ازدواج کنن یا با مردی یا زنی که بچه دارن

ح

کامنت ها پست شما رسمن تایید میکنه. دقت کردی ؟

دقیقا موندم چی بگم شاید من اشتباه میکنم !!  میدونید من ازدواجم عاشقانه بود اول زندگی پول زیادی نداشتیم با همسرم باهم به دست اوردیم ولی چه از من چه از همسرم بگن یه ایراد بگو نمیتونیم بگیم چون عشق و علاقه رو به مادیات ترجیح دادیم 

الان با کمک هم خیلی کارها کردیم خیلی زندگیمونو جلو انداختیم کارخونه نداریم ولی به ارامش نسبی رسیدیم من خیلی میترسم تعرف مولتی میلیاردر باشه ولی خودش اعتراف کنه یه الکل اعتیاد داره یا بد اخلاقه و دست بزن داره اون ثروتش اصلا به چشم نمیاد !!

نمیشه ایراد گرفت شما این را میگید الان ببن جقدر شوگرددی و شوگرمامای زیاد شده حاضران بخاطر پول با پیر ...

چرا نمیشه ایراد گرفت اینا همش ایراده آفت جامعه هست  ، ادم به خاطر پول همه کاری نمیکنه خالم به خاطر پول ازدواج کرد با یه مرد الکلی گاهی شده انقدر کتک میخوره در حد مرگ بچه هاشم ارامش ندارن از قبل هم میدونست شوهرش بیخوده 

واقعا نرمال نیست 

دقیقا موندم چی بگم شاید من اشتباه میکنم !! میدونید من ازدواجم عاشقانه بود اول زندگی پول زیادی نداشت ...

متاسفانه تورم و تبعیض در جامعه باعث شد، مردم شخصیت و فدای پول کنند. 

انشاله خوشبخت باشین همیشه و از همه مهم تر عمر طولانی با آرامش ❤️🍁

نمیشه ایراد گرفت شما این را میگید الان ببن جقدر شوگرددی و شوگرمامای زیاد شده حاضران بخاطر پول با پیر ...

متاسفانه اونایی که چسبیدن به صندلی قدرت و‌ول هم نمیکنند باعث شدند جوون ها نتونن برای خودشون زندگی آبرومندانه و با شرافتی درست کنند. یا کار نیست یا اگر هم هست نسبت تورم و قیمت ها خیلی ناچیزه .