2777
2789
عنوان

بابای پولدار یا شوهر پولدار❓

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 52 پست
الان مثل قدیم نیست که یه پسر پولدار بره خواستگاری یه دختر زیبا با وضع مالی بد یا حتی معمولی و سالیان ...

دقیقا زندگی من و گفتی😂با این تفاوت ک بچه هم داشتم جدا شده بودم تازه زیبام اونقدرا نبودم

تورو سننه؟

پدر پولدار بهتره وقتی پدر اوکی باشه با شخصی هم سطح خودت  خودت ازدواج میکنی و همیشه اوکی هستی 

اما اگر پدرت ضعیف باشه با شخص پولدار ازدواج کنی ممکن طرف ی جاهایی تحقیرت کنه یا جوری رفتار کنه که خودت معذب بشی در ضمن به شخصیت طرف بستگی داره 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب دختر خالت با عشق ازدواج کرده نه با عقل برا همین اینجوری شده

نه اصلا با عشق ازدواج نکرده 

باباش گفت این شوهرته تمام 

برای اولین بار آوردش خونه دخترشو صدا کرد گفت این شوهرته

هیچ عشقی نبود و نیست 

یا زن عموی خودم یه خانم تحصیل کرده و فوق پولدار زن عموی من شده مهندسه ولی هیچی نداره

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

حرفتو خیلی خیلی قبول دارم اما با یه جمله ای کامل ترش میکنم اسی 

اما بابای پولدار داشتن به نظرم واجب تره 

چون باباها خیلی دلسوزن و بیشتر میشه روشون حساب وا کرد و واقعا هر وقت نیازت باشه به دادت میرسن اما خیلی از شوهرای پولدار هستن که زنشون حتی نمیدونه که پولدارن حتی به زنشون هم خرجی نمی‌دن در عین پولداری در فقر مطلق زندگی میکنن 

اما اون پدری که دختری از گوشت و پوست خودشو کمک می‌کنه بی منت کمک می‌کنه سرکوفت هم نمیزنه همیشه هم به دادش میرسه اما خب بستگی به ادمش هم داره یکی میبینی شانسش باباش کف دستش تف هم نمیندازه و اصلا انگار بابا نداره یکی هم میبینی شوهر کرده شوهرش از صدتا بابا براش مهربونه تره

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
نه اصلا با عشق ازدواج نکرده باباش گفت این شوهرته تمام برای اولین بار آوردش خونه دخترشو صدا کرد گفت ا ...

والا فامیلای شما عجیبن وگرنه تاحالا همچین کسایی تو زندگیم ندیدم 

خیلیارو دیدم اصلا شوهراشون پولدار نبودنمن خودم متوسطم ولی خواستگار پولدارم داشتم

من ادم متوسط رو ب حتی پایینی هستم  خیلی خواستگار داشتم یه وقتا خواستگار پولدار برام میومد اما جواب نمیدادم فقط پول ملاک نبود اما اخرشم با ی فرد خیلی ثروتمند ازدواج کردم و متاسفانه بنا به دلایلی جدا شدم الان که رفتم وضعیت اون دیدم ی مدت زندگی کردم الان بی پولی و این زندگی خونه پدر بیشتر بهم سخت میگذره تا مثلا قبلا پس پدر پولدار خیلی مهتر و بهتر هست 

من ادم متوسط رو ب حتی پایینی هستم خیلی خواستگار داشتم یه وقتا خواستگار پولدار برام میومد اما جواب ن ...

خب شخصیت طرف مقابل خیلی مهم تره حالا چ پولدار باشه چ معمولی

والا فامیلای شما عجیبن وگرنه تاحالا همچین کسایی تو زندگیم ندیدم

آره خیلی عجیبا 

جدا از اون دخترشو هیچوقت دوس نداشت

کلا اینجا دختر یعنی هیچ

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

حرفتو خیلی خیلی قبول دارم اما با یه جمله ای کامل ترش میکنم اسی اما بابای پولدار داشتن به نظرم واجب ت ...

اره دقیقا درست میگی همسر من ی وقتایی جوری رفتار میکرد ک من خیلی معذب میشدم حس حقارت میکردم 

همسر من ی ادم لجبازی بود ی وقتایی بهش میگفتم مثلا ی خوراکی برام بگیر نمیگرفت میگفت یادم رفت ولی از عمد نمیگرفت  

خب شخصیت طرف مقابل خیلی مهم تره حالا چ پولدار باشه چ معمولی

اره شخصیت خیلی مهمه اما ما ی شرایطی داشتیم همسرم از عمد این کارو انجام میداد 

ادم ولخرجی بود ولی برای من نه خسیس بود 

اره دقیقا درست میگی همسر من ی وقتایی جوری رفتار میکرد ک من خیلی معذب میشدم حس حقارت میکردم همسر من ی ...

خب اون برمیگرده ب شخصیتس هیچ ربطی ب پولداری نداره

شخصیتش مشکل داره