2777
2789
بعد مثلا این شبا یلدا فقط مادرشوهر و پدر شوهرتون باشن کجا میرید؟

معمولا تو نامزدی خانواده شوهر یلدایی میارن

اولین یلدا تو خونه خوده ادم ، خانواده عروس یلدایی میارن 

شب یلدا پیش مادرشوهر پدرشوهر 

یا شایدم همرو خودم دعوت کنپ

عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من اگه به عقب برگردم با تک فرزند ازدواج میکردم چون نصف دعواهای های ما بخاطر خواهراشه مادرش آدم خوبیه تا وقتی کنار دختراش نباشه 

فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پر جمعیتی که همه با هم خوبن 

اگه از کسی بد گفتم برازش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                  💚 شرمنده مهدی فاطمه (عج)....💔                                                                                                 

قطعا پر جمعیت 

چون پسر های همراه تری هستن

درک بیشتری از همکاری دارن 

اجتماعی تر هستن

میزان غرور و منم منم هاشوندکمتره 

درک بیشتری برای قبول حرف مقابل دارن

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

احساس تنهایی نمیکنید تو دور همیای طرف شوهر

نه عزیزم 

من کلی عمه و خاله دارم ولی حس خوشبختی و شادی باید درونی باشه 

خانواده های پرجمعیت خیلییی تروما سازن واقعا ادمو به ستوه میارن

مثل گذشته نیست

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
من یه بار از عموم کمک خواستم کلا خبری ازش نشد 🤣

اره بابا کلا افسانه ای شده کمک از سمت عمه و خاله و عمو😂😂

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
من اگه به عقب برگردم با تک فرزند ازدواج میکردم چون نصف دعواهای های ما بخاطر خواهراشه مادرش آدم خوبیه ...

حق تا ابد 

عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ
من یه بار از عموم کمک خواستم کلا خبری ازش نشد 🤣

کمک نخواستیم همشون در حال نقشه واسه زندگیه ادمن 🤣🤣

فکر نکن هر خانواده ای شلوغه شادم باشناخیلیا هستن تعدادشون زیاده شاد نیستن دعوا هم دارن

دوست دارم تو ی خوانواده پرجمعیت وشاد باشم..

درسته ولی حداقل۱نفرشون همراهته

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃