2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا چطوری؟

اصلا متوجه نشدم

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش

بچه ها میشه تایپک اخر نینی یار رو صدا بزنید من هرکار میکنم ابی نمیشه اون کاربر افغانه ول کنه من نیست تو تاپیک کورد بود منم گفتم افغانا باید برن هی میگه توهین کردی بمن

صلوات بر حضرت محمد انشالا کشوری بدون افغان
وای منم دخترم دارن سنش کمه از الان مشخصه

من اولا نمی‌دونستم چرا دخترم اینطوری همش فکر میکردم لابد بالاتنش قرار بزرگتر باش واس همون شکمش جلو تازه فهمیدم به خاطر گودی کمر الان موندم چکارش کنم خودمم دارم ولی اندازه دخترم نیست وشکمم اندازه مال اون جلو نیست البته دخترم بزرگتر که شده بهتر شده 

اگه خواستین برنامه میلی نصب کنین ممنون میشم کد معرف منو بزنیدکد معرفmilli-3eife

اصلا نتونستم تو ذهنم تصویر سازی کنم که چه شکلی میشه باسن روبه جلو

این سومین کاربری من هستش  دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم

منم گودی کمر دارم اینطوری میشم ولی تاجایی ک یادم باشه سعی میکنم درست قرارش بدم 

درکت میکنم خیلی سخته . من یکم سرپا وایسم کمر درد داغونم میکنه بیست سالمم  بیشتر نیست . انگار سختمه درست وایسم . ولی اگ همونطور بدم جلو  وایسم کمر درد اینا نمیگیرم متاسفانه 

گویی همه خوابند کسی را به کسی نیست..!
بچه ها تاپیک خانواده ضعیف چرا بسته شد

منم همین سوالو دارم😕

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡