2777
2789
عنوان

خانمهای متاهلی که احساس تنهایی میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1113 بازدید | 132 پست
چرا عزیزم با قرص کنترل کن یه مدت خیلی خطرناکه افسردگی همینطوری بمونه بیشتر میشه ممکنه آسیب اای بدی ب ...

رفتم روانپزشک با قرصایی ک بهم داد ۱۲ ساعت میخوابیدم یعنی بیدار میشدم یعنی غذایی میخوردم دوباره قرص دوباره خواب کلا زندگیم مختل شده بود بعدشم دوست داشتم باهامون قرصا خودکشی کنم تراپیستم گفت باید دکترت داروتو عوض کنه منم دیگه کلا نرفتم

I'm like the moon,I shine even if I'm not perfect

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به خودت میرسی؟ رنگ موی خوب میری بزاری؟ شیک میپوشی؟ بروز هستی؟

البته اینا همش پول میخواد اصلا بهت پول میده این کارها رو انجام بدی؟

اینجور مردا باید ترس ازدست دادن داشته باشن تا بخودشون بیان

معلومه خانم آرومی هستی و اون هم کلا بیخیالت شده

پدر و مادرت حمایتت میکنن؟ 

رفتم روانپزشک با قرصایی ک بهم داد ۱۲ ساعت میخوابیدم یعنی بیدار میشدم یعنی غذایی میخوردم دوباره قرص د ...

اره برو یه دکتر دیگه داروهای جدید بگیر 

من یه تراپیست خوب پیدا نمیکنم یه چندتا رفتم خودشون از من بدتر بودن حال و روزشون

بهترین دین انسانیت

خودت خودتو دوست داشته باش ببشتر از هرکسی تو دنیا خودتو دوست داشته باش بیشتر از بچه هات بیشتر از والدین هرکی

برا خودت خرج کن شیک باش به موهات به پوستت برس خودتو نیازمند محبت کسی نشون نده در واقع هم نیازمند نیستی

بالاخره یه روز ، صبح میشه این شب ، باز میشه این در ...
اتفاقا ضعیف نیستی .قوی بودی و جنگیدی منتها نسبت به بچه ت حس مسولیت داری .ازین به بعد برای خودت زندگی ...

الان ی مدت میگم میخوام برم سر کار البته یه کار پاره وقت دارم میخوام شغلمو عوض کنم. اخلاقش خیلی بدتر شده خیلی خیلی میگه چرا میخوای کار دائمی بری

به خودت میرسی؟ رنگ موی خوب میری بزاری؟ شیک میپوشی؟ بروز هستی؟البته اینا همش پول میخواد اصلا بهت پول ...

کاملا موافقم باهات 

من خودم روالم دو سه ساله همینه

میبینم همسرمم خودشو تغییر داده

خودت خودتو دوست داشته باش ببشتر از هرکسی تو دنیا خودتو دوست داشته باش بیشتر از بچه هات بیشتر از والد ...

خیلی دوست دارم اینجوری باشم. همش با خودم عهد میبندم ولی چرا من نباید طعم دوست داشته شدن رو بچشم. آخه شوهرمم بلده محبت کنه اگه بدونی چطوری با خانواده خودش حرف میزنه فقط داره قربون صدقشون میره. انقد رفتارش با ما بده ک پسرم میگه مامان طلاقت بگیر منم میام پیشت بابا ب منو تو احتیاجی نداره. با اینکه من تا حالا یک کلمه در مورد شوهرم با بچم حرف نزدم. پسرم احساس امنیت از طرف پدرش نداره 

اوایل همیشه حالم بد بود ولی الان دیگه گاهی وقتا بغض میکنم و گریه میکنم .ولی سعی میکنم قوی باشم و برا ...

برای خودت

بچه هاتم یه روزی نه چندان دور میرن دنبال زندگیه خودشون

خب دلیلت برا کار دائمی اینه که میخوای خودتو مشغول کنی ؟؟

میخوام مستقل شم اگه خدا بخواد جدا شم. دیگه خسته شدم. ببینید الان روز مادره شوهر من برای خواهرهاش و مادرش کادو میگیره ولی برای من ن. برای مامانم میگیره ها ولی برای من ن. من حسرت همه چی ب دلمه