2777
2789
عنوان

خانمهای متاهلی که احساس تنهایی میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1100 بازدید | 132 پست

دلمو خوش کردم به بچه هام فقط .سعی می‌کنم به پسرم یاد بدم محبت به همسر رو.۱۹سالشه .همش میگم اولویت اولت خانمت باشه از محبت سیرابش کن .چون خودم پیر شدم با وجود اینکه ۳۸سالمه روحم پیره 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقا....بخدا گاهی سر سفره تو خانواده شون به همه مثلا میگه بیا اینجا بشین مثلا خورشت رو بده به فلانی ...

شوهر منم همینه جر میده خودشو برا بقیه

دلم💔یجوریه،، ولی پُراز صبوریه..... 🥀
منکه اصلا جرات ندارم تو جمع ابراز محبت کنم.منتها همسر پن اصلا اهل کتک و...نیست منتها رو نمیده کلا .و ...

ما جمع بودنی تو مناسبت ها و اینا همه جمع میشن عکس دست جمعی میگیریم زن وشوهری کنار هم دست همو میگیرن شوهر من نمیاد من تنها می مونم 

بهترین دین انسانیت

منکه اصلا جرات ندارم تو جمع ابراز محبت کنم.منتها همسر پن اصلا اهل کتک و...نیست منتها رو نمیده کلا .و ...

منم تو جمع بوسش نکردم. تو خونه تو تخت خواب ولی با لگد کوفت تو کمرم شروع کرد فحشم بده

I'm like the moon,I shine even if I'm not perfect

بخدا انگار داری شوهر منو میگی. حالم ازش بهم میخوره. دختر خالم خونه مامانم بود( تو این چند سال این ی ...

شوهر منم جلو همه غذا میزار تعارف اینا اما برا خودمون نه 

دلم💔یجوریه،، ولی پُراز صبوریه..... 🥀
یعنی میگی من چون اعتماد ب نفس ندارم، دارم این تحمل میکنم

بله هم شما هم من هم همه کسایی که داریم بدون محبت و بدون توجه با افسردگی زندگی میکنیم یعنی اعتماد به نفس نداریم

بهترین دین انسانیت

اره درسته ،ولی ادم اعتماد به نفس داشته باشه این رفتارهارو هم تحمل نمیکنه میگه من لیاقتم بیشتر از این ...

آره راست میگی 

اینکه فکر می کنی اگه محبت نکنی از دستش میدی و هر چی بگه قبول کنی چون می ترسی دوستت نداشته باشه 

اصلا همین که فکر می کنی دوستت نداره یا دوست داشتنی نیستی یا باید همه ی وجودت رو براش بذاری تا دوستت داشته باشه از نداشتن اعتماد به نفسه .چون همیشه فکر می کنی یه آدم ناکافی هستی ولی باز توجه  و عشقشون می تونست کمکمون کنه