2777
2789
عنوان

کمککککک

207 بازدید | 24 پست

کسی پیشنهادی برای اینکه تاپیکو کنترل کنم داره؟ :/ پشمام ریخته اصن نمیشه به همه جواب داد از دیروز دارم جواب میدم قبلیا هنو تموم نشده وا

برای من؛ برای کسی که تا آخرین لحظه برای من جنگید:)

قفل کن 

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قفل کن

وای برتو کوروش که گرگ هایی،سرزمینت را که با رنگ زعفران،تیروکمان آرش،شمشیر رستم و کتاب های پرین ساخته بودی تبدیل به سرزمینی کردند که خلیج پارس هم ندارد.یوتاب کجای کاری که دزدان سرزمینت برتو تخت جمشید و بیستونی نزارند.اه سرزمینم گویی  مردمانت که ادعای غیرت دارند ساختن را از صدای لالاییه مادرانشان نیاموختند......!

اخه قفل کنم خودمم نمیتونم جواب بدم که نه؟ خب همون میشه که

جواب قبلی ها رو بده بعدش قفل کن 

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

اسی میشه بگی الان ک جواب پیام و زنگش رو نمیدم چ حسی داره؟ قهر کردم مثلا میخوام بدونم الان چ حسی داره

بعد از چند سال کاربریم خود به خود حذف شد هعییی😕😖بگذریم❤❤خانم مهندس آینده💗
جواب قبلی ها رو بده بعدش قفل کن

باشه  دیگه ببینم چیکار میکنم ادمین یه روزه استخدام کنم باید بمولا😂

برای من؛ برای کسی که تا آخرین لحظه برای من جنگید:)

چیکار کنم خدایی

ببین بنویس ک دیگه جواب نمیدی کسی تاپیک جدید نزارع بعد جواب قبلیارو بده هرچی هم جدید بگن کاری نداشته باش بعدش هم ک قبلیا تموم شد ببند قفلش کن

بعد از چند سال کاربریم خود به خود حذف شد هعییی😕😖بگذریم❤❤خانم مهندس آینده💗