2777
2789
قبولی تو آزمون شرطه 😁من خودم حقوقیم ترم 1 چند تا از همکلاسیام انصراف دادن رفتن رشته دیگه

سواد حقوقی مایی که دانشگاه فردوسی درس میخونیم با آزاد مقایسه نکن لطفا

آزمونم قبول بشی اطلاعاتت کافی نباشه میشی یه وکیل بیکار

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی ناعدالتیه

کجاس ناعدالتیه؟؟

هرکس درس بخونه و تلاش کنه نتیجشم میبینه

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
سواد حقوقی مایی که دانشگاه فردوسی درس میخونیم با آزاد مقایسه نکن لطفاآزمونم قبول بشی اطلاعاتت کافی ن ...

😆😆😆 باشه عزیزم 

شما اصلا دکتر کاتوزیان. 

جوجه رو آخر پاییز میشمارن

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
معلوم نیست چخبره تو این مملکت😂

کلا دانشگاه آزاد وظیفه‌ی به گند کشیدن آموزش عالی رو‌به عهده گرفته

سالی که من دکترا شرکت کردم دانشگاهمون ۶ نفر ظرفیت داشت، بعد دیدیم یه نفر که بدون اغراق اندازه‌ی دبیرستان سواد نداشت می‌گه آزاد فلا جا دکترا می‌خونم، می‌گفت ۲۰ نفریم 😐 و این فقط یکی از واحدای آزاد استان بود، به عبارتی دانشگاه آزاد اراده کرده بود پونزده برابر دولتی دکترای ادبیات تحویل جامعه بده😂

شاید اینم مشکلی نباشه، اما فردا همونا با یه ارزن سواد نیم‌بند ادعاها خواهند داشت و بیا جمعش کن

کلا دانشگاه آزاد وظیفه‌ی به گند کشیدن آموزش عالی رو‌به عهده گرفتهسالی که من دکترا شرکت کردم دانشگاهم ...

چه عجب واقعا یک آدم درست که هم نظر باهام باشه پیدا شد...

بخدا که این درست نیست ۲ سال عمرمو پای کنکور گزاشتم و الان باید دوستای دوران دبیرستانم که دنبال خوشگذرونی و تفریح بودن رشته دانشگاه منو بخونن

البته دانشگاه من زمین تا آسمون با اونا فرق داره ولی این پز دادنای نابجایی که حقوق میخونم و اینا بدون ذره ای تلاش اذیتم میکنه🤦‍♀️

چه عجب واقعا یک آدم درست که هم نظر باهام باشه پیدا شد...بخدا که این درست نیست ۲ سال عمرمو پای کنکور ...

بله، و اینو فقط اونایی که درسخون بودن می‌فهمن. این حرف که حسود نباش و اینا رو من اصلا نمی‌فهمم، از خیلی چیزا گذشته‌م که ادامه‌ی تحصیل بدم و تو جایگاه شغلی و اجتماعی مورد پسندم قرار بگیرم، این که همون آدمایی که سقف فکر و تلاششون قر و فر و خاله‌زنک‌بازی بود بخوان تو جایگاه یکسان باهام قرار بگیرن آزاردهنده‌ست. بله یه عده هم هستن که بدشانسی آورده‌ن دانشگاه خوب قبول نشده‌ن، ولی بیشترشون واقعا حقشون تحصیلات دانشگاهی نیست.

البته که ما خودمون می‌دونیم برابر نیستیم، ولی مردم می‌گن الان که دانشگاه رفتن ارزش نداره، الان همه دکترا دارن ، خب آدم حرصش می‌گیره. رسما ارزش علم و سوادو نابود کردن

بله، و اینو فقط اونایی که درسخون بودن می‌فهمن. این حرف که حسود نباش و اینا رو من اصلا نمی‌فهمم، از خ ...

انقدر گرفتن تحصیلات عالیه با وجود دانشگاه های آزاد و پیام نور زیاد شده که ارزش خیلی از رشته ها و مشاغل پایین اومده متاسفانه

امیدوارم برای نسل های آینده شایسته سالاری وجود داشته باشه ما که تباه شدیم