2777
2789
من وقتایی که حالم خیلی بد بود بهش فکر کردم حتی راه حل هاش رو سرچ میکردم اخرش فقط اینقد گریه میکردم ب ...

من ۳ سال وضعمه 😭💔 مشاوره رفتم هیچی نشد همه از دستم خسته شدم نمتونم درس حسابی دررس بخونم  واقعا انگار ی مورچه که یکی مخاد بکشتم ولی هنوز نتونسته

یهو میبینی رو تخته بیمارستانی به همه التماس می‌کنی نجاتت بدن ولی کاری از دست کسی بر نمیادبشین دختر ج ...

اخه الان چطوری بمونم؟ دارم دیونه شم خوبه دیونه شم بیوفتم دست خانوادم به حد اندازه ازم رنجیدن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نیاز ب زمان داری ناخودآگاه تصمیم ب منفی گرایی نکندنبال صمیمیت باش

۳ساله دارم فکر مکنم دگ تحمل ندارم هی گفتم از اول شروع مکنم ولی نمیشه من بیشتر دارم خراب میشم بیشتر بیشتر همه دارن دیونه میبیننم،

من ۳ سال وضعمه 😭💔 مشاوره رفتم هیچی نشد همه از دستم خسته شدم نمتونم درس حسابی دررس بخونم واقعا انگ ...

خودت بهتر از همه میتونی خودتو بفهمی و بدونی چجوری بهتر میشی تا خودت نخوای هیچکی نمیتونه کمکت کنه 

چون از از درس هات صحبت کردی زمانی که میخواستی بهم بفهمونی مشکلت جدی تره من اینو در نظر میگیرم که نیمی از مشکلت بابت درساته 

مجبور نیستی بخونی مجبور نیستی همه رو راضی نگه داری و یا خانوادت رو راضی کنی و طبق برنامه ریزی خانوادت پیش بری تا بهت بگن بچه ی خوب تنها کسی که نیازه راضی باشه خودتی 

هرکاری که حس و حالت رو خوب میکنه انجام بده 

تمام ادمای فوت شده هیچکی زمانی که یه ادم میمیره نمیگن فلانی درساش خوب بود؟ معدلش چند بود؟ اصلا مدرک تحصیلیش چی بود؟ شغلش چی بود؟ چقدر حقوق داشت 

همه بلافاصله بعد از شنیدن خبر فوت میگن چندسالش بود خدا رحمتش کنه همین. 

فقط باید برای ارامش و سلامت و بهترین کیفیت زندگیت بجنگی

قوی باش و قوی بمون 

خودت بهتر از همه میتونی خودتو بفهمی و بدونی چجوری بهتر میشی تا خودت نخوای هیچکی نمیتونه کمکت کنه چون ...

مرسی که  روحیه دادی❤️‍🩹 

ولی من دگ کارم تمومه هدف از یجا خستگی از یجا دگ نمخام زنده بمونم حتی اگه تواون دنیا قرارع عذاب بکشم

اخه الان چطوری بمونم؟ دارم دیونه شم خوبه دیونه شم بیوفتم دست خانوادم به حد اندازه ازم رنجیدن

همه آدما مشکلات دارن و به نحوی دارن با مشکلاتشون میجنگن

قرار نیست که همه خودکشی کنن

اون دنیات رو خراب نکن که اصل کاری همون دنیاست

با مرگ چیزی درست نمیشه 

زمانش برسه خودش فرا میرسه نیازی نیست تو بری پیشواز