2777
2789
عنوان

تایپیک مخصوص اقدامی ها پر باز دید کنید ببینن تا نیتم قبول شه

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 46 پست
۳۰ هفتگی تقریبا بچه توو شکم بزرگه چجوری طبیعی سقطش کردی یا سزارین

اره بچه کامل بود 

زایمان القا کردن طبیعی دنیاواومد 

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش بلشین

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتی پریودی نیومد .اگر اومدم غصه نخور بیخیال باش فقط برای بچه رابطه نداشته باش برای حال خودت رابطه ب ...

من چند ماهه خیلی ببخشید شوهرم میریزه داخل  واقعا مایع منی    خیلی منو اذیت میکنه   خیلی میسوزم

قبول نمیکنه روزهایی که تخمک گذاری ندارم بریزه بیرون

میگه بزار حامله شی

اره بچه کامل بود زایمان القا کردن طبیعی دنیاواومد

منم مهر ماه اینا بود سقط داشتم من البته هفتم خیلی کمتر از تو بود ولی خیلی اذیت شدم تا بیرون اومد بچه    البته هر مامایی هم که از راه میرسید دست میبرد بهم  واقعا درد کشیدم

عهه یعنی بیشتر بشه خطر داره؟یا امکان باردار شدن وجود نداره؟من فکر میکردم هر چی بیشتر باشه زودتر میگی ...

ن عزیزم  خطر نداره اینجوری نیست 

امادخب باعث عفونت میشه 

شما هر بار زیادی اقدام کنی خب بنده خدا همسرت اسپرماش ضیف میشن کم میاره 

ی رابطه  قوی باید باسه با اسپرم سالم نه ضیعف 

بعد از اقدام پاهاتون بالا نگهدار اینم تاثیر داره آخه بعضا رحمشون زیاد کشش اسپرم نداره یکم ۵ دیقه بالانگهدار 

ب شوهرم چیزای تندو گدم بعده بخوره

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش بلشین
منم مهر ماه اینا بود سقط داشتم من البته هفتم خیلی کمتر از تو بود ولی خیلی اذیت شدم تا بیرون اومد بچه ...

چنداره هفته بودی چرادسقط شد 

دیگه خودتوفکر کن من چی کشیدم مردم و زنده شدم اما ماماهاوخیلی باهام خوب بودن  و هوامو داشتن خدادخیرشون بده 

بغیر یک نفر ک حالمو بهم میزد 

من دلیلش رو نفهمیدن 

ولی تیروئید کم کار و کم خونی داشتم

من چند ماهه خیلی ببخشید شوهرم میریزه داخل واقعا مایع منی خیلی منو اذیت میکنه خیلی میسوزمقبول ن ...

زیادش عفونتونیگریرعزیز 

اگه سوزش داری برو دکتر شاید عفونت داری 

یا از رابطه زیادی زخم شده بدنت 

به شوهرت بگو ک باعث نیشهدهفونت کنم و ضرر داره

هرچند ک مردا گوش شنوا ندارن

چنداره هفته بودی چرادسقط شد دیگه خودتوفکر کن من چی کشیدم مردم و زنده شدم اما ماماهاوخیلی باهام خوب ب ...

حدودا دو ماه بود

دلیل سقطش یهویی شد

خیلی کوچولو بود موقعی که ازم بیرون اومد ولی واقعا درد زایمان طبیعی رو کشیدم

زیادش عفونتونیگریرعزیز اگه سوزش داری برو دکتر شاید عفونت داری یا از رابطه زیادی زخم شده بدنت به شوهر ...

باز تو بچه ات بزرگ بود دو تا زور خوب میزدی بیرون میومد من واقعا اذیت شدم زور پشت زور زدم تا دفع شد

باز تو بچه ات بزرگ بود دو تا زور خوب میزدی بیرون میومد من واقعا اذیت شدم زور پشت زور زدم تا دفع شد

بچه مرده هیج زوری نمیشه زد چون مرده سنگین حرکتی نداره با دست کشیدنش بیرون خیلی بددبود  همه چیز