2777
2789
عنوان

درآمد خفن از خیاطی

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 25 پست
ادم خرفه ای بشه میتونه درآمد خوب در بیاره ولی من موندم چجوری میشه درآورد و بهترین راه چیه

مربی ما میگفت طراحی لباس یا مد خوبه 

شدهر عمه منم خیاطه البته اون کارگاه بزرگی داره نزدیک ۵۰ ۶۰ به صورت مستقیم یاعیرمستقیم براش نفر کار میکنن   اونم‌ کارشو از خونه شروع کرد. بعد یواش یواش یه جا اجاره کرد اول با سود کم بعد کم کم دو سه نفرو استخدام کرد و همینطور پیشرفت کرد

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دو سال پیش رفتم الان خودم‌ تمام لباسامو میدورم🥰 پالتو لباس خونگی سارافون مانتو شلوار و .. علاوه ...

چقد خوب ک اومدی تو تاپیکم‌ نیاز ب روحیه و پیدا کردن هدف دارم لطفا کمکم کن

جدا از اینکه دوس دارم خودم لباس بدوزم ب خودم میخوام ک درآمد هم داشته باشم مستقل شم 

چیکار کنم ک درآمد خوبی دربیارم ازش؟

بعضی میگن سرویس آشپزخونه اینا بدوز

بعضی میگن سری دوزی خوبه تو خونه س (یکی از فامیلامون‌ میگف ماهی ۱۵ تومن از همین درآمد داره)

بعضی میگن برو تولیدی ولی تولیدی ها حقوق خییییلی کمی در حد‌ ۳ تومن میدن

چیکار کنم😕😕😕

من واسه خودم میدوزم فقط فعلا تازه کارم بعد عید احتمالا دوره لباسای مزونی و برم با یجا قرارداد ببندم

اها

منظورتون‌ همون دوره لباس‌ شب و مجلسیه دیگع؟

بعد این دوره لباس شب بهتر میشه کار پیدا کرد؟

چقد خوب ک اومدی تو تاپیکم‌ نیاز ب روحیه و پیدا کردن هدف دارم لطفا کمکم کنجدا از اینکه دوس دارم خودم ...

من پیشنهاد میکنم اولای کارت برو تولیدی

درسته تولیدیا حقوق کمی میدن ولی برای شروع کار و پایه خیلی خیلییی تاثیر میذاره 

من اوایل کار با ترس و استرس الگو میکشیدم 

حتی برای برش دستم‌ میلرزید😅  ولی تولیدی که رفتم خیلی کمکم کرد فقط هم سه ماه رفتم نه بیشتر 

منم هدفم از اول درامد بود ولی فعلا برای خودم میدوزم

سرویس خوبه ها ولی الان باید ببینی نیاز جامعه چیه 

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤

چقد خوب اول شخصی دوزی میکردن؟

بله دقیقا

اهامنظورتون‌ همون دوره لباس‌ شب و مجلسیه دیگع؟بعد این دوره لباس شب بهتر میشه کار پیدا کرد؟

آره دیگه

حس میکنم لباس شب بدوزی بهتره تا بخوای واسه مردم مانتو بدوزی!

🤍🧸༆ᴹᵞ ᴴᴱᴬᴿᵀ ᴵˢ ᶠᵁᴸᴸ ᴼᶠ ᵞᴼᵁ

بعد از تولیدی ک کار کردین الان بهتر میدوزین؟

خیلی بهتر از قبل

قطعا تاثیر داره اصلا دست آدم روان تر میشه ترس میریزع