2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چه علائمی داری شما؟هفته چندی؟من هفت

من هفته ۱۵ 

هیچ علایمی نداشتم هیچوقت علایم خاصی نداشتم اکثر اوقات یادم میره و رو شکمم میخابم الان 😂😂😂

تنها علامتی ک هفته های اول بود و بعدش کمتر شد حساسیت سینه بود همین

یکی دوباری درد پریود داشتم ک دکتر گفت اقباضه و هروقت اونطور شدی استراحت مطلق

سونو رفتی بارداری تایید شده؟

فقط 22 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

من هفته ۱۵ هیچ علایمی نداشتم هیچوقت علایم خاصی نداشتم اکثر اوقات یادم میره و رو شکمم میخابم الان 😂� ...

خوشبحالت چه خوب

نی نیت چیه؟

من کمر درد دل درد خستگی دارم،سینه هامم شدید درد میکرد اما الان درد نمیکنه

بله بتام بعد از سه روز 1360 بود.اما برای سونو ساک نرفتم،ده دی میخوام برم برای شنیدن قلب نی نیم ایشالا توکل به خدا😍

سرگرم خودت،عاشق احوال خودت باش🩷
خوشبحالت چه خوبنی نیت چیه؟من کمر درد دل درد خستگی دارم،سینه هامم شدید درد میکرد اما الان درد نمیکنهب ...

بتا یه کوچولو بالاس ای کاش میرفتی برا دیدن ساک تو هم میتونی بری ازمایش تعین جنسیت بدی من هفته هفتم رفتم دختره

فقط 22 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

بتا یه کوچولو بالاس ای کاش میرفتی برا دیدن ساک تو هم میتونی بری ازمایش تعین جنسیت بدی من هفته هفتم ر ...

دکتر گفت بتام خیلی خوبه چون لقاح زود انجام شده.

تعیین جنسیت مگه میشه توی هفت هفته؟

تاحالا نشنیده بودم

سرگرم خودت،عاشق احوال خودت باش🩷