2777
2789
عنوان

تا حالا دلتون خواسته به کسی اسیب بزنینن

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 101 پست
ازش دور باشه مواظب باش این خشمت اول از همه به خودت و زندگیت آسیبی نرسونه

میغهمم چی میگی خشم خیلی بده

من کاربر قديمي سایتم هیچ مردی حق نداره تو تاپیکای من بیاد

کاش میشد ببینم بگم اوووهف خدا پس تو ساکت نبودی تو خیالم هروز هر ساعت دارم تجسمش میکنمبعضی وقتا میگم ...

من دیدم تو هم میبینی یکسری بهم ظلم کردن خیلی مظلوم واقع  شدم به غیر از این ظلم جدید با اینکه باورم نمیشد با اینکه غرق پول و قدرت بودن  من تنها و بی پول خدا چنان دست منو گرفت ک هربار یادم میاد براش می‌خوام سجده کنم فقط باید از ته دل بهش توکل کنی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شما فقط فقط و فقط عصبانی هستیدهمین عزیزمهرکسی ممکنه عصبانی باشه و بشهمن هیچ بدی در وجودت نمیبینماگر ...

مرسی عزیزم همیشه خواهرم بهم میگه تو وجود تو یه فرشته اس که نمیذاره تو بد باشی بعد اطرافمو نگا میکنم

چقد ادمای بد زیادن چقد خوشبختن

امروز یکی که کامل از زندگیم خبر داشت بهم گفت 

چرا اینجوریه زندگیت مثل اینکه خدا تورو بلاک کرده

من دیدم تو هم میبینی یکسری بهم ظلم کردن خیلی مظلوم واقع شدم به غیر از این ظلم جدید با اینکه باورم ن ...

باشه خدایا من این بنده تو شاهد میگیرم تو خودتت دیدی پریا چقد بمن ظلم کرد اونو از عشقش جدا کن بش مکر بزن همنجوری که برای من مکر کردن

مرسی عزیزم همیشه خواهرم بهم میگه تو وجود تو یه فرشته اس که نمیذاره تو بد باشی بعد اطرافمو نگا میکنمچ ...

اتفاقا خدا عاشقته

اگر با من نبودش هیچ میلی

چرا ظرف مرا بشکست لیلی

شما جز بنده های خاص خدایی

الهی که خدا برات بسازه با یه تاپیکت راجع به مجردها اشک ریختم

الهی زندگی خوبی با همسرت بسازی حالا که هرچند از نطر خودتون البته بالاجبار باید هم مسیر باشید

الهی برگردید به عشق روزهای اول همه حسرتتون بخورن 

تاپیک کیا زندگیشون سرد شده از گلبوته خانوم بخون درست میشه

من مطمئنم با دل پاکی که داری با نیت خوبی که اول ازدواج داشتی و انقدر خالص بودی

خدا به این دل اینت نگاه کنه و با دلت راه بیاد ازین به بعد

تاپیکای ایشون مطالعه کن درست میشه من دلم روشنه

@گلبوته__خانوم    

میغهمم چی میگی خشم خیلی بده

میونی با مشاور صبحت کنی؟ 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

اتفاقا خدا عاشقتهاگر با من نبودش هیچ میلیچرا ظرف مرا بشکست لیلیشما جز بنده های خاص خداییالهی که خدا ...

مرسی حتما میخونمش

خیلی وقته تراپی میرم

تاثیری داشته؟ تاحالا راجب این خواهر شوهرت صحبتی کردی با مشاور؟

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

تاثیری داشته؟ تاحالا راجب این خواهر شوهرت صحبتی کردی با مشاور؟

اره خیلی واقعا علم روانشناسی ایران داغونه خیلی سخته دکتر خب پیدا  کردن 

دکترم میگه شوهرت باهات همپا نیست و این چیزی که بیشتر تورو عصبی میکنه و اینکه  اصلا باهاشون رابطه نگیرم

اره خیلی واقعا علم روانشناسی ایران داغونه خیلی سخته دکتر خب پیدا کردن دکترم میگه شوهرت باهات همپا ن ...

کلا وقتی طرف توی هر رشته صرفا بخاطر پول و موقعیتش بره همین میشه .

باید کلی با دکترای مختلف صبحت کنی ببینی کدومش بهتر میتونه کمکت کنه 

و اول از همه خودتم بتونی تو ریشه یابی مشکلاتت به خودت کمک کنی