2777
2789
عنوان

بعد شش ماه اومدم خونه پدر مادرم کاش نمیومدم

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 35 پست
اون دیگه تا این سن با این اخلاق زندگی کرده نمیتونی تغییرش بده.اگر میتونی تحملش کن وگرنه برو خونه خود ...

منم زیاد نمیرم سالی یکی دوبار اونم یک روز میرم 

میتونه حداقل ب حرمت من ک مهمانم دعوا درست نکنه 

حتی با شوهرم میایم جلوی. شوهرم میزنه ب دعوا افریطه 

ابرو برام نزاشته 

از ازدواجت پشیمون نیستی؟ الان عصبانی ای آروم باش حالا

یکبار ازدواج کردم مادرم ب هم زد از بس با شوهر سابقم دعوا درس میگرد و بهش بی احترامی میکرد بهش فحش میداد 

دوباره سریع ازدواج گردم اختلاف سنیم با شوهرم زیاده ..اما زندگی آرومی دارم 

چ کنم حدقل مادرمو مجبور نیست تحمل کنم 

اینم بگم لیسانس هستم از نظر ظاهری هم همه میگن خوشکلی 

اما مجبور بودم با اولین خاستگار ازدواج کنم برای فرار

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میفهممت منم هربار میرم خونه بابام میخوام نیم ساعت بعدش فرارررررررررکنم ولی برای حفظ آبرو جلو شوهرم ز ...

وای من شوهرمو نمی‌برم مادرم مراعات حضور شو نمیکنه 

فکر کن جلوی شوهرت همش داد و بیداد😔

الانم بمن تیکه انداخت شوهرت فلانه ک نمیاد خواستم بگم خودم نمیارمش از ترس تو اما نگفتم...

منم برای حفظ ابرو فردا صبح میرم خونم،،،

اما هروقت میام دعوا براهه

پدرمو نابود کرده.‌‌‌..زن نیست افریطه استیک روز ندیدم زبونش ب خوبی بچرخه...هرچی میگع فحش و بی ادبی ب ...

خواهر و برادرتون رو  هم اذیت میکنه؟

اونی که من میگم اینقدر بچه هاشو از لحاظ روحی اذیت میکنه که اشک آدمو در میاره ،تحصیل کرده است ولی میگه باید همه تحت فرمان من باشند.اگر بچه هاش اونجور که اون میگه رفتار نکنند و اونجا که اون میگه نروند اینقدر اذیتشون میکنه وتهدیدشون میکنه ،مشاور بهش گفته دست از سر بچه ها بردار ،ولی ول کن نیست 

خواهر و برادرتون رو هم اذیت میکنه؟اونی که من میگم اینقدر بچه هاشو از لحاظ روحی اذیت میکنه که اشک آد ...

اره 

هم خواهرم افسردگی داره هم برادرم مشخصه...پدرم ک نابود شده

مادرم بی سواده

اوه دکتر!هیچکس جرات نمیکنه چیزی بگه میزنه ب سلطیه بازی زبون نیست ک نیش ماره نیش عقربه ب شدت نفهمه ب ...

ازش دوری کن. و مستقیم بهش بگو....بدون تعارف... بگو تا وقتی اخلاقت رو درست نکرده باشی یا درمان نکرده باشی انتظار معاشرت نداشته باش

جلوی همسرتم زشته یهو برگردیعب نداره امشبو تحمل کن

اره چون مجبور نشم ب اون جواب بدم چرا برگشتم و دعوا رو شدید تر نکنم امشب میمونم 

اما تا کی؟ 

مردم خانواده دارن منم خانواده دارم 

وقتی میرم خونم تا یک هفته افسردگی دارم با خودم میگم آخرش چی... یعنی تا آخر فقط سالی یکبار بیام خونه ...

باور کن منم ک مجردم فقط دنبال اینم از خونه ی پدرم برم نمیدونم چرا بعضیا اینجورین 

منم برم قصد کردم ماهی 1بار بیام سر بزنم

ولی عزیزم مجبوری تحمل کنی امشبو میفهممت

چند کلمه ای میگه و مادرم ب فحش ناموسی میبنده ش، امون نمیده

اینطوری ک میگی خالهامم اینجورین پس حتما اینطوری تربیت شدن و فقط با مشاوره رفتن درست میشه اگه خودش نمیاد بابات یا یکی از آجیات بره و نشکل مادرت و بگه بهتون میگه چجور باهاش رفتار کنین و.... یکم بهتر میشه

خدایا شکرت❤🌹