2777
2789
عنوان

شما میذارین همسرتون تنهایی مهاجرت کنه و چن دور باشه از شما

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 40 پست
راستش منم خیلی اطلاعی ندارم ولی خودم حس میکردم خیلی آرمانی و رویا گونه راجبش میگناسترالیان جفتشون مح ...

به نظرم زیادی رویایی فک می کنن محقق که پول دریافتیش به عمر پروژه و بودجش بستگی داره . همش باید از این دانشگاه به اون دانشگاه بره همشون دو طال یه بار جابجایی دارن. مطمین باش شغل ثابت تو بخش دولتی بهتر از محقق تو استرالیاست. به نظرم رویایی فک می کنن

انشالله منصرف میشه غصه نخور بعدم چیزایی که تعریف کردی از نامزدت مطمئن باش نظر تو براش مهمه بعضی اوقا ...

قربونت برم  ک امیداورم کردی😅♥️

امیدوارم اینجوری باشه 

اخه میشناسمش ب شدت وابستش 

پدر مادرش من دخترش 

هممون ب کنار مامان باباشو بی نهایت دوس داره هر روز باید نون تازه بگیره براشون حتی خونه خودشم باشه صب زود میره 

نوبت دکترشون تاااا همه چی خودش باید هندل کنه 

تنهاییم اذیتش میکنه 

حتی اگ بره طفلی افسردگی میگیره میشناسمش

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظرم زیادی رویایی فک می کنن محقق که پول دریافتیش به عمر پروژه و بودجش بستگی داره . همش باید از ای ...

منم اینجوری فک میکنم 

باز من اطلاعی نداشتم خیلی تخصصی بپرسم 

ولی خب میگفتم همون اول کاری خونه نمیده 

کارو دو دستی تقدیم نمیکنن 

عملا صفرصفر باید شروع کنه هر کسی ک بره 

باز من پیشنهاد دادم اگ واقعا قصدش رفتنه ب همین حرفا بسنده نکنه بین کسایی ک رفتن واشنایی دارن پرسو جو کنه

قربونت برم ک امیداورم کردی😅♥️امیدوارم اینجوری باشه اخه میشناسمش ب شدت وابستش پدر مادرش من دخترش هم ...

😍😘قربونت عزیزم فعلا به آقای نومزد بگو رو سلامتیت تمرکز کن مهاجرت هم بعدا 😂😂

منم خیلی اوقات میگم آره میخونم بعدش مهاجرت میکنم فلان و بیسار ولی وقت وقتش که یکم فکر میکنم میبینم واقعا چطور می‌خوام خانوادم رو پشت سر بذارم و برم درسته خودم رو نجات میدم ولی به چه قیمت تنهایی افسردگی دربدری توی کشور غریب باز بیخیالش میشم اینجا حداقل خانوادت هست هم زبان داری باز همین چیزا آدم رو دلگرم می‌کنه 😅🤦🏻‍♀️

نه حاضر نیستم 

مگر اینکه کوتاه مدت باشه 

وگرنه منم باید ببره 

اعتماد دارم ، ولی اصلا موافق دوری بین زن و شوهر نیستم

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

منم اینجوری فک میکنم باز من اطلاعی نداشتم خیلی تخصصی بپرسم ولی خب میگفتم همون اول کاری خونه نمیده کا ...

آره عزیزم دقیقا از نظر دختر و اینا زیاد جای نگرانی نیس سنش هم کم نیس که بخواد احساسی بشه. اما رفتنش منطقی نیست.

منم اینجوری فک میکنم باز من اطلاعی نداشتم خیلی تخصصی بپرسم ولی خب میگفتم همون اول کاری خونه نمیده کا ...

خواهرش می خوهد زندگی برادره رو تغییر بده می بینه شرایطش رو. و از طلاق و این چیزاش ناراحته می بینه این داره این جور زندگیش می گذره ناراحته. و البته همشون تا حدی فک می کنن اون به خاطر جریانای اخیر اینجور شده و یه جور اسیر تو شده و تو قدرش رو ندونستی و داره حروم می شه