2777
2789
عنوان

شما میذارین همسرتون تنهایی مهاجرت کنه و چن دور باشه از شما

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 40 پست
من هرگز اجازه نمیدم شک ندارم مرد حتی ۶ ماه دور از زنش باشه اونم طبع گرم داشته باشه خیانت میکنه مگه م ...

من بهش اعتماد دارم 

ولی این بلوندای جذاب منم هوایی میکنن😅

(شوخی)

نمیدونم ،همسر منم اخلاقشو میدونم وفاداره 

ولی طبعش خیلی گرمه 

خب تاثیر میذاره....

هووووف خل میشم من

من بودم حقیقتا نمیزاشتم...الان خواهرم و خانوادش از اونطرف برادرشوهرم اینا آلمانن اینقد اصرار میکنن پاشین بیایین بخدا بچهاتون کوچیکن پیشرفت میکنین و .... ولی بنظرم زندگی اینقد کوتاست که اصلا ارزش نداره من یک هفته مامانو بابامو نبینم یا بخوام اونارو از دیدن بچهام محروم کنم 

حالا با این طرز فکرم بماند دیگه بخوام شوهرمو تنهایی بفرستم که چی بشه چرا باید استرسو دلتنگیو به جون بخرم،چرا باید ذهنم دائم درگیر این باشه که شوهرم الان داره چیکار میکنه و... درسته شاید آینده در رفاه باشم ولی شاید آینده ای نباشه چرا بخاطرش زمانه حالمو فدا کنم!!!!! 

البته هرکس صلاح خودشو بهتر میدونه

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حتما راهی هست ک شما بتونی باهاش بری

پس سعی کن جای اینکه غصه بخوری یه راهی پیدا کنی و ایندتو بسازی

من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین ای کاش بشه روزی ک با دخترم بگم و بخندم💔💜                           

با هیچیش کار ندارم ولی چطور خودش دلش میاد چند سال از هم دور باشین خداروشکر اینجا هم وضعش بد نیست 

خارج خوبه ولی حداقل کاش با هم می‌رفتین اینجوری که جدا جدا واقعا سخته یه تماس جواب نده دلت صدجا می‌ره 

من بودم حقیقتا نمیزاشتم...الان خواهرم و خانوادش از اونطرف برادرشوهرم اینا آلمانن اینقد اصرار میکنن پ ...

اوهوم میفهمم 

منم موندم بین دوراهی 

من حقیقتا ادم کمالگرایی نیستم،در این حدو خداروشاکرم 

بیشتر اون عشقو محبت برام مهمه 

ولی اون بفکر رفاه بیشتره 

چی بگم ...

من بهش اعتماد دارم ولی این بلوندای جذاب منم هوایی میکنن😅(شوخی)نمیدونم ،همسر منم اخلاقشو میدونم وفاد ...

واقع بین باشیم؟!

دو سه سال بدون رابطه چجوری سر میکنه 

اونم جایی که راحت براش شرایط رابطه فراهمه اونم با دخترای به قول تو بلوند که همه جاشون بیرونه 

و مطمئنا چند برابر تحریک کننده اونم واسه کسی که از ایران رفته تو اون محیط ....

بحث اعتماد نیست 

مگه فقط یوزارسیف باشه که دووم بیاره 😄

من کلا دوست ندارم شوهرم بره جایی که من نباشم اونم حداقل یکی دو سال😨

با هیچیش کار ندارم ولی چطور خودش دلش میاد چند سال از هم دور باشین خداروشکر اینجا هم وضعش بد نیست خار ...

اصلا اون موقع دوستیموم از خاهرش میگف 

میگف من اصلا نمیتونم ،مامانمو بابامو تو رو تنها بذارم؟نمیشه 

این چن روزم موافق نبود دیشب خیلی فکرش مشغول بود 

اونم صد درصد نیس 

ولی باز جا خوردم 🥲

دوس دارم خودش نره نع اینکه من جلوشو بگیرم ی عمر عذاب وجدان داشته باشم

واقع بین باشیم؟!دو سه سال بدون رابطه چجوری سر میکنه اونم جایی که راحت براش شرایط رابطه فراهمه اونم ب ...

اره واقعا فکرم بهم میریزه 😩🥺

اصن از دیشب ی سوالایی ازش میپرسم برا من جدیه ها 

واسه اون جنبه فان داره 

مردا ک نمیتونن 😐

اصلا اون موقع دوستیموم از خاهرش میگف میگف من اصلا نمیتونم ،مامانمو بابامو تو رو تنها بذارم؟نمیشه این ...

اگر از اول نظرش نسبت به مهاجرت زیاد مساعد نبوده احتمالا یه حس زودگذره نسبت به این قضیه به قوای جوگیر شده با صحبت های خواهرش اینا 😅🤦🏻‍♀️

اگر از اول نظرش نسبت به مهاجرت زیاد مساعد نبوده احتمالا یه حس زودگذره نسبت به این قضیه به قوای جوگیر ...

امیدوارم ک اینجور باشه🥺

منم فکر میکنم حرفای خاهرش و همسرش خیلی تاثیر داشتن 

مدام میگفتن واااایییی میدونی تو الان اونجا بودی چی میشد 

اصن اینجوره فلانه 

خاهرش خوبه ها ولی بی معرفت ی نیگا ب قیافه زار من نکرد😅😐 این راضی نیس خب 

منم گفتم خودت تصمیم بگیر ولی اینجا مفیدترین شخص زندگی منو دخترتو مامان باباتی 

خداروشکر زندگی معمولی رو میتونیم بگذرونیم اگ خودت ته قلبت دوس داری برو من راضیمو 

اگ ب هوای تامین مالی بیشتر برای من و بچه هایی ک خاهیم داشت هستی  خودتو اذیت نکن

همگی دعا کنیم منصرف شه🥺

امیدوارم ک اینجور باشه🥺منم فکر میکنم حرفای خاهرش و همسرش خیلی تاثیر داشتن مدام میگفتن واااایییی مید ...

آخه اونجا در رفاه نیس چجور می خواد بره؟ علمی که مقالاتش باید زیاد باشن سرمایه گذاری هم پول زیاد برا از دست دادن می خواد. فکر نکنم رفاه آنچنانی براش باشه ولی در کل سطح زندگی نثل خدماتدرفاهی اونجا بالا تره. خوب اگر عقد رسمی باشید احتمالا با هم ویزا می دن. اروپا می خوان برن؟ آلمان الان سخت به زنو شوهرا ویزا می ده که تفاوتش یه ساله. تازه اروپا هم نزدیکه و بلیطش ارزون برا رفت و آمد. در کل به خودت بستگی داره. به تظرم الان مهم ترین مساله رابطتون باشه که عقد می خواید بکنید و کی رابطتونو رسمی و پایدار کنید

امیدوارم ک اینجور باشه🥺منم فکر میکنم حرفای خاهرش و همسرش خیلی تاثیر داشتن مدام میگفتن واااایییی مید ...

انشالله منصرف میشه غصه نخور بعدم چیزایی که تعریف کردی از نامزدت مطمئن باش نظر تو براش مهمه 

بعضی اوقات آدم یهو انگار ذهنش بهم می‌ریزه خیلی اوقات اینجوری شدیم بعداز یه مدت که به خودمون میایم میبینیم یه تصمیم هیجانی بوده

وقتی تو اینجا دلبستگی داری خب مهاجرت واست خیلی سخت میشه اینجوری هم نیست که بگیم یه تصمیم یک نفرست هر دو باید آمادگی این غربت رو داشته باشین 

اتفاقا حرفی که زدی به نظرم خیلی درست بود و بجا 

الان شرایط رو نادیده گرفته یجورایی اینجا اوضاع مالی خوبه شما هستین خانواده هاتون دخترش اونجا همچی از صفر دلتنگی برای شما و دخترش و.... 

آخه اونجا در رفاه نیس چجور می خواد بره؟ علمی که مقالاتش باید زیاد باشن سرمایه گذاری هم پول زیاد برا ...

راستش منم خیلی اطلاعی ندارم 

ولی خودم حس میکردم خیلی آرمانی و رویا گونه راجبش میگن

استرالیان 

جفتشون محققن میگفتن خیلی خوبه و راضیم 

خیلی رزومه خوبی نداشتن ولی الان پیشرف کردن 

عقدم ک مدام عقب میوفته 

باز حس خوبی ندارم عقد کنیم منو بزاره بره 

بابامم راضی نمیشه تو عقد برم پیشش اون سر دنیا بمونم ...

اصن کلی درگیری ذهنی پیدا کردم

حالا دقیقا نمیدونم از درخواستش تا مهاجرتش چقد طول میکشه 

میگفتن ک اشنا داریم خیلی زود .....

تو این مدتم رو زبانت کار کن فقط ....