2777
2789
عنوان

وااای حالم بد شد بخدااااا

132 بازدید | 12 پست

خاهرشوهر آبجیم طلاق گرفته با یه بچه 

بچش 3 ماهه بود ول کرد امون خدا اومد برای طلاق

البته سه سال پیش

خلاصه این سه سال درگیر دادگاه اینا بودن پسره طلاقش نمیداد

دختره هم تو این مدت با یه مرد متاهل آشنا میشه ک طرف یه شهر دیگست اصلا نمیشناستش

و یه ماه پیش دختره و شوهر سابقش از هم جدا شدن و تموم شد 

الا این آقا ک گفتم متاهله میخاد بیاد خاستگاریش

گفته زنم مشکلی با ازدواجم نداره 

گفته پنج ساله ازدواج کردیم بچه دار نمیشه زنم بخاطر بچه ازدواج میکنم😐😐😐

خاهرم میگفت خاهرشوهرم انقدررررر خوشحاله 

میگفت مامانش گفته اه زن اول میگیرتت نکن 

دختره گفته زن اول عرضشو داشت یه بچه میاورد تا شوهرش مجبور نشه ازدواج کنه 

از وقتی شنیدم یجوریمممم

دلم برای زن اول میسوزه الان چی میکشه!!!!! 💔💔🥲

آخه فقط پنج ساله ازدواج کردن از کجا میدونه هیچ وقت بچه دار نمیشه 

یکیو میشناسم 15 ساله ازدواج کردن بچه دار نمیشن هنوزم امید دارن 

بعد اینا بعد پنج سال ب این نتیجه رسیدن ک بچه دار نمیشن💔

جزو اکیپ:دختر خاله های نی نی یار😎😎😎..........پاییز همون فصلیه، ڪه بهت یاد میده باید عاشق ریشه‌ها بشی، نه شڪوفه ها🍂💙

زن اولیه چرا طلاق نمیگیره خب؟ 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

زن اولیه چرا طلاق نمیگیره خب؟

نمیدونم

نمیشناسمش ک

ولی جوری ک دختره گفته زنه گفته خانوادم نمیزارن

جزو اکیپ:دختر خاله های نی نی یار😎😎😎..........پاییز همون فصلیه، ڪه بهت یاد میده باید عاشق ریشه‌ها بشی، نه شڪوفه ها🍂💙

فقط زن اول باید مهریشوبذاره اجرا دخترعموی منم این گوه کاری روانجام داد ویک پسرهم زایید برا اقاهه ولی ...

شاید اینم اینجوری شد!!! 

چه با دمشم گردو میشکنه😒😒ما داریم مرده دوتا رن داره زن دومیه وااااقعا فاجعستداغون میشه زندگیشون

دلم برای زن اول میسوزه 

حالا اینکه ع ضه داشت دو نفر بدبخت کرد مدال بهش دادن؟🙄

حتما دادن ک اینقدر ادعا داره  

شاید نمیدونم ولی اخه ادم بچشو ول میکنه میره که بچه بزادبرا یه مردک هول .اه بچش نمیذاره خوشبخت بشه بع ...

فکر نکنم رابطه داشته باشه ب گفته آبجیم

هم اه بچش و هم آه زنه اول نمیزاره راحت زندگی کنه