عزیزم این حرفا چیه میزنین ؟ انقدر سطحی به همه چیز نگاه نکنین . زندگی تفریح و بی بند و باری نیست که کسی که دنبال بی بند و باریه خوش بخت نیست کسی با مشکلات زندگی میسازه و برای زندگی میجنگه بدبخت نیست . حرفه انتخاب آدماس برای مدل زندگی با شرافت یا شرف
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
افرییین همینو میخواستم بگمصب تا شب خونه بشینه ،ن اداب اجتماعی ن چیزین کسی اصلا قیافه شو میبینهبعد می ...
منظور اسی اینه که مدام رابطه ی دوستی دارن ولی کیس خوب گیرشون میاد باتوجه به اینکه آقایون رو گذشته دخترا حساسن
یه بار بهش گفتم مواظب قلبت باش تو مثل این آدما نیستی این آدما تا نشکننت ول نمیکنن. روز بعد شده بود یکی عین همین آدما. ایندفعه منو شکست.نوشته ای از خودم🍂🥀
قصد توهین ندارم ولی احیانا اولین باز اینارو از کجا شنیدید؟؟؟
انگار هدفش سوق دادن به سمت بی بندوباری براازدواجو...
امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃
امروز روز خیلی بدی بود برام،سر کار هم نرفتم امروز 😔😔
چیشده
یه بار بهش گفتم مواظب قلبت باش تو مثل این آدما نیستی این آدما تا نشکننت ول نمیکنن. روز بعد شده بود یکی عین همین آدما. ایندفعه منو شکست.نوشته ای از خودم🍂🥀