جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
اتفاقا تاپیک آخرم راجب همین بود.من یه دوستی دارم که همش تورابطه ی دوستیه. همشم حرف از تعهد میزنه و همکاراش براش جون میدن. دیشب ازدواج کرد ولی برام سواله چطوری میشه واقعا فراموش کنه
یه بار بهش گفتم مواظب قلبت باش تو مثل این آدما نیستی این آدما تا نشکننت ول نمیکنن. روز بعد شده بود یکی عین همین آدما. ایندفعه منو شکست.نوشته ای از خودم🍂🥀
همین الان داشتم به خاطر همین قضیه گریه میکردم،خسته شدم دیکه
گریه چرا اخه🥲😔
لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بیپولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
میدونستم خواهرم چند تا دوس پسر داره یه بارم طلاق گرفته بود هفته به هفته خونه نبود باهاشون میرفت تهران و مشهد و اینور اونور ولی با پسر مجرد ازدواج کرد خوشبخت خوشبخته میدونی چرا ؟چون هر کسی ناراحتش کنه میره جادوش میکنه پول کم بیاره جادو میکنه شوهرش دعوا کنه جادو میکنه با این که پرستارم است حرص پول ولش نمیکنه حتی بچه دار نمیشد سه بار ای وی اف کرد اخرش با جادو جنبل به قول خودش گره های شکمشو باز کرد
لطفا برام دعا کنید مزدوج بشم تنها راه نجاتم از این زندگی یا مردنه یا ازدواج چون حتی نمیزارن شاغل بشم
ولی خوب و خراب دسته بندی عجیبی هست که فقط توی این سایت مرسومه
هر کسی که راهی جز شما انتخاب کرده و موفق شده لزوما خراب نیست
فقط توی رابطه موفق تره
حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه