2777
2789
عنوان

دیروز تو یه تاپیکی دیدم وحشت کردم از نژاد پرستی مردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2517 بازدید | 156 پست
اره خوب چه اشکالی دارد ایران مثل کانادا ست اصلا فرقی ندارد ملک ها را با قیمت وحشتناک کرایه یا خرید ...

بی ادب عرب بیسواد چیه 😑😑حالا خوبه گفتیم به قومیتا ایرانی توهین نشه باز یه نخاله پیدا میشه

عربای الان،خیلی روشنفکرشدن،دیگه مثل هزار سال پیش نیستن،این معلوم نیست کجا زندگی میکنه،والا عرب تر از ...

والله بخدا خواهر خودم از شوهرش نتونست طلاق بگیره چون طلاقش نمی داد بار و بندیلشو بست رفت تنها زندگی کرد حتی با مادرم نیومد زندگی کنه بدون طلاق و تنها.ایا سرشو بریدن شوهره حتی جرات نداره بش بگه بیا 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بی ادب عرب بیسواد چیه 😑😑حالا خوبه گفتیم به قومیتا ایرانی توهین نشه باز یه نخاله پیدا میشه

منم گفتم عرب مهاجر بی سواد یعنی درس نخونده توهین نیست 

نخاله که محتویات مغز تو 

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید
رسم تیراندازی خیلی بده خودنمایی با اسلحه اونم تو جشن و شادی ها چه دلیلی دارن که معمولا هم با آسیب به ...

اصلا هم آسیب نمیزنه،مگه اینکه دست یه ناشی باشه که ندونه آسمون کدوم وره، الان هم دیگه دوتا تیر میندازن و تموم،پلیس دیگه اجازه نمیده

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

من یه خوزستانی و نیمه عربم . عربها هم جزئی از مردم ایرانن همونطور که ترک داریم کرد داریم لر داریم عرب هم داریم پس عربهای خوزستان رو جدا از ایران ندونید . عربهای عراق فرق دارن . رسم های بدی داشتند که فکر کنم الان خیلی تعدیل شدند چون سالهاست ندیدم و نشنیدم . رسم تیر اندازی که من تا حالا ندیدم ولی میدونم بجز اعراب بیشتر در قوم لر این رسم هست که قطعا اشتباست . یه مورد در مورد رفتار با دخترا گفتید که در قدیم متاسفانه بوده الان کمرنگ شده ولی بازم شنیدیم تو شهرهای دیگه هم این رفتار با دخترا بوده ( مثالش همون دختر شمالی چند سال پیش ) پس مختص اعراب نیست متاسفانه . از خونگرمیشون و پایبندیشون به ایران هرچی بگم کمه و گرنمه الان خوزستان جزء ایران نبود اولین سد دفاعی جلوی صدام همین مردم خوزستان بودند از همه قومیتهاش

دقیقا میگم مخصوصا روستا نشینان اهواز ک سمت سه راه خرمشهر و سوسنگردن میدونی خیلی خوبن جدی میگم خون گر ...

خوب و بدی به نظرم معنی نداره گاهی رسم و فرهنگ ها متفاوت ادم نمی تونه مثلا باهاشون ازدوا ج کنه یا همچین چیز 

من پدر بزرگم راننده بین شهری بود خدایی از همه جا خوب میگه مثلا میگه کردها عروسیشون باشه هرکی تو کوچه باشه میبرن خونه پذیرایی میکنن اصلا کاری ندارن غریبه است آشناست (اینو از خیلی ها شنیدم )

یا بلوچ ها و مردم چابهار میگن فوق العاده خونگرم و مهمون نواز اصلا عجیب (تعریف میکرد رفتم خرید سوغات با یه بلوچ میگفت نذاشت دستم بره سمت جیبم )میگفته برای ببلوچ عار مهمون دست به جیب بشه حتی برای خودش خدایی خیلی

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
دقیقا من لپ کلام همینن وقتی داری زندگی میکنی بینشون متوجه میشی یاهمین دوسال پیش بود باز تکرار شد دخت ...

فقط تو ایران این موردا اینجا و بین عربا بوده؟

ایشون که شوهر داستن و دفاع نمیکنم از کار شوهره ناراحت کننده بود مرگش ولی ایا یادت نمیاد دختر رشتی بود یا املی بود دقیق یادم نیست اونم پدرش کشتش تازه مجردم بود چون دویت پسر داشت.پس لطفا یکم مغزتونو بکار بندازید این اتفاقا تو همه شهرای ایران اتفاق افتاده حتی خود تهران .دو سالتون نیست که

همیشه از این آدما وجود دارن 

تازه ندیدی توی جامعه با ما چطور رفتار میکنن

اصلا نباید بها بدید 

متاسفانه عقده دارن بعضاً...

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Եվ ներիր մեզ մեր մեղքերը, ինչպես մենք ենք ներում նրանց, ովքեր մեղք են գործել մեր դեմ: