یه چندنفر به عربا و ترکا ایران توهین کردند حقیقتا خیلی ناراحت شدم من خوزستان رفتم و جز عزت چیزی ندیدم از این ملت شریف چرا انقدر بعضیا عقده دارن به عنوان یه اصفهانی دستو پای عربا کشورمو میبوسم که جنگیدن واسه اون خاک
❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر" ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
تو احتمالا صدسال پیش زندگی کردی اهواز،سر بریدن؟؟؟؟؟؟جایی برو بگو اینارو که عرب اونجا نباشه
نوهنوزم هست این رسمشون متاسفانه میگم اگه ۱ میلیون عرب باشه نصفشون هنوز اون تفکر دارن چون من اهواز زندگی میکنم دوست خوبم ک دارم میگم این رسمشون دوست ندارم ولی این دوتا کارشون باعث شده تمام خوبیاشون پنهون بشه یه منطقه هست کمپلو جنوبی اونجا اکثرا ک نزدیک ب سه راه خرمشهر سوسنگرد عرب نشین خیلی اونجا ک روستا نشینن این مسائل جدی میگیرن مخصوصا رسم تیراندازی
نوهنوزم هست این رسمشون متاسفانه میگم اگه ۱ میلیون عرب باشه نصفشون هنوز اون تفکر دارن چون من اهواز زن ...
خب عزیزم طایفه ای هست دیگه هر طایفه ای یه رفتار داره واینکه تو خیلی کشورا دیگه سر میبرن کلا این اخلاق تو ایرانیا هست و بیشتر توروستا ها که تعصبات بیجا دارن
منم عرب اهوازم چن ماه پیش دکتر متخصص بودم ک خیلیم شلوغ بود ی عراقیه اومد پول ویزیتو ازش ۳ برابر گرفتن واقعا دلم سوخت براش بعضیا با عراقیا و عربا خیلی بیرحمن