2777
2789
عنوان

دیروز تو یه تاپیکی دیدم وحشت کردم از نژاد پرستی مردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2250 بازدید | 156 پست
این دوتا چیز بود ک بد بود من دیدم و بقیه موارد همشون خون گرم مهمان نواز نمیدونم شاید من حساسم ک از ت ...

خب این توهمه قوما ایرانی هست چ بلوچ ک کرد چ عرب چ لر و چ ترک اونایی که طایفه ای هستن اینجورین شما باید بیشتر بدونی که

امضات🥲

🙂❤️

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا👌خدایی تندخویی هم ندیدم ازشون

نه همیشه.‌منظورم زبونم لال توی دعوا و درگیری هاست. نمیتونن خودشون رو کنترل کنن اکثرا.

ولی با رفتن به استان های دیگه متوجه شدم مردم خوزستان چقدرررر ماهن😢

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
تو احتمالا صدسال پیش زندگی کردی اهواز،سر بریدن؟؟؟؟؟؟جایی برو‌ بگو اینارو که عرب اونجا نباشه

نوهنوزم هست این رسمشون متاسفانه میگم اگه ۱ میلیون عرب باشه نصفشون هنوز اون تفکر دارن چون من اهواز زندگی میکنم دوست خوبم ک دارم میگم این رسمشون دوست ندارم ولی این دوتا کارشون باعث شده تمام خوبیاشون پنهون بشه یه منطقه هست کمپلو جنوبی اونجا اکثرا ک نزدیک ب سه راه خرمشهر سوسنگرد عرب نشین خیلی اونجا ک روستا نشینن این مسائل جدی میگیرن مخصوصا رسم تیراندازی

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
این دوتا چیز بود ک بد بود من دیدم و بقیه موارد همشون خون گرم مهمان نواز نمیدونم شاید من حساسم ک از ت ...

برو یه اماری بگیر از بقیه شهرا.ببین تو کدوم شهر کشتار بیشتر.اینکه باغیرتن و از مرگ نمیترسن برا ناموسشونه نه چیز دیگه

چرا آشغال میذارن رو پشت بوم؟یعنی ماه ها و سالها آشغال ذخیره میکنن؟چقدر عجیبه این حرکت

«و اگر امیدی در تو بمیرد خدا امیدهای فراوان دیگر درونت زنده می‌کند..»🤍✨️

تنها تفاوت اقوام تو زبان و آداب و رسوم شونه واگرنه همه از یک نژادند 

مثلا شما اگه جدت چندسال پیش میومد خوزستان الان عرب یا بختیاری بودی اگه یکم بالاتر مهاجرت میکرد کرد بودی...

من میبینم آن شکفتن شادی را...🌻🕊️🌱🦋 همچون گل سرخی ،دست در دست خویش ،با گل بودن خویش شادمان باش               
[QUOTE=365175877]من خودم اهوازم زندگی میکنم ولی از رسماشون خوشم نمیاد رسم تیراندازی توعروسی عزا واقع ...

چرا وقتی دارم بینشون زندگی میگنم منکر بشم‌خوب رسم تیراندازی دارن 😐ک حتی گفتم خبر بخونید 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
نوهنوزم هست این رسمشون متاسفانه میگم اگه ۱ میلیون عرب باشه نصفشون هنوز اون تفکر دارن چون من اهواز زن ...

خب عزیزم طایفه ای هست دیگه هر طایفه ای یه رفتار داره واینکه تو خیلی کشورا دیگه سر میبرن کلا این اخلاق تو ایرانیا هست و بیشتر توروستا ها که تعصبات بیجا دارن 

منم عرب اهوازم چن ماه پیش دکتر متخصص بودم ک خیلیم شلوغ بود ی عراقیه اومد پول ویزیتو ازش ۳ برابر گرفتن واقعا دلم سوخت براش بعضیا با عراقیا و عربا خیلی بیرحمن 

🍃برای خوشبخت شدنم ی صلوات میفرستی؟💐
منم عرب اهوازم چن ماه پیش دکتر متخصص بودم ک خیلیم شلوغ بود ی عراقیه اومد پول ویزیتو ازش ۳ برابر گرفت ...

چرا دلت برا یه عراقی باید بسوزه میتونه برگرده کشورش من عربا خودمونو گفتم 

خب این توهمه قوما ایرانی هست چ بلوچ ک کرد چ عرب چ لر و چ ترک اونایی که طایفه ای هستن اینجورین شما با ...

من گفتم از اینکارشون خوشم‌نمیاو واقعا میدونی وقتی عروسی چرا باید تیراندازی بشه ک عزابشه خدایی تو مخالف اینکاز نیستی خیلی از رسما واقعا اصلا جایز نیس من دوست ندارم واقعا ناراحت کنندس